3 sene önce
3 sene önce

Gülinler ile “Bir Masada Oturduk” ilk bölümüyle 19 Mart’ta yayında!

Zorlu PSM, sevilen isimleri farklı içerik formatlarıyla bir araya getiren Youtube serilerine bir yenisini daha ekliyor. Büyük Ev Ablukada’nın sevilen solisti Gülinler’in her hafta farklı bir müzisyen konuğunu ağırlayacağı “Bir Masada Oturduk”, 19 Mart Cuma akşamı Zorlu PSM YouTube kanalında başlıyor.

 

Dijital dünyada farklı formatlardaki içerikleriyle seyircilere yepyeni deneyimler sunmayı sürdüren Zorlu PSM, şu sıralar ilk solo albümü için hazırlıklarını sürdüren Gülinler’in sunacağı “Bir Masada Oturduk” programını YouTube takvimine ekliyor.

 

Karakteri dekoruna yansıyan; eğlenceli, sohbetli, oyunlu bir müzik programı: “Bir Masada Oturduk”

 

“Bir Masada Oturduk”un dekorunu, kariyerinin büyük kısmını sahne prodüksiyonlarında geçiren Gülinler’in kendi çizimleri ve el yapımı objeler oluşturuyor. Gülinler, kendi kreatif alanını bir sahneye dönüştürdüğü programda, müziği odağına alarak her hafta farklı bir konukla sohbet edecek. Gülinler’in hayal dünyasını paylaşırken çeşitli oyunlar oynanacak ve tabii ki şarkılar söylenecek! 

 

Çekimleri Zorlu PSM’nin sevilen caz klübü touché’de gerçekleştirilen ve Bant Mag.’ın da editöryel ve kreatif olarak dâhil olduğu “Bir Masada Oturduk”un ilk konuğu, çok yönlü sanatçı Fırat Tanış oluyor. Müzikal üretimlerinin yanı sıra Tanış’ın tiyatro ve resim çalışmalarına da değinilen ilk bölüm, 19 Mart’ta Zorlu PSM Youtube kanalında yayında olacak. 

 

Bir Masada Oturduk” her Cuma Zorlu PSM YouTube kanalından izlenebilecek.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login