3 sene önce
3 sene önce

Vaneda’dan üst düzey doğa ayakkabısı

Vaneda, bu sezon da doğa tutkunlarına yeni ürünleriyle eşlik etmeye devam ediyor. V-RANGER modeli ile konfora odaklanan Vaneda, aklı doğada olanları yine günün rutininden uzaklaştırmayı başarıyor. Seçili Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de satışa çıkan modeller; rahatlığı, tasarımı ve avantajlı fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

 

Vaneda’nın hem doğada hem de şehirde kullanılmak üzere tasarladığı VRANGER modeli, diğer su geçirmez teknolojilerden farklı olarak Vaneda’nın AR-GE merkezinde geliştirilen DryTex ® teknolojisi ile üretiliyor. 

 

V-RANGER, MACERA TUTKUNLARINI BEKLİYOR

  • Koleksiyondaki modeller, su geçirmez, nefes alabilir, yırtılmaya dayanıklı nubuk deriyle üretiliyor. Dayanıklı örgü kumaşı sayesinde, nefes alabilen airfile yaka astar ve aşınmaya ve yırtılmaya karşı dayanıklı polyester iç astar kullanılıyor.
  • Çift Yoğunluklu Enjeksiyon Taban Teknolojisi, Kauçuk NUBES I-RUBBER ®; özel tasarım, kayma direnci yüksek, kolay aşınmayan, uzun ömürlü, anatomik olarak desteklenmiş tasarım, orthoflex, hijyenik, nefes alabilir, nem emici ve değiştirilebilir teknolojiye sahip.
  • Kopmaya dayanıklı, polyester bağcık, Diğer su geçirmez teknolojilerinden farklı olarak DryTex ® teknolojisi; Günlük yaşam stilinize etkin konfor ve yürüyüş kabiliyeti kazandırıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login