3 sene önce
3 sene önce

PEPSİ YENİ UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ KAMPANYASINI BAŞLATTI

 

Erkekler ve Kadınlar UEFA Şampiyonlar Ligi sponsorluklarını içeren bu yılın global futbol kampanyası, dünyanın her yerindeki hayranları heyecanlandırmaya devam ediyor. Pepsi, dünyanın en iyi futbolcularından oluşan etkileyici bir kadroyu bir kez daha bir araya getiriyor. Keçi lakaplı Leo Messi ve dünya şampiyonu Paul Pogba liderliğindeki kadrosunu iki yeni isimle genişletiyor; Borussia Dortmund’un yıldızı Jadon Sancho ve UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi şampiyonu Shanice van de Sanden

 

Reklam filmimde, global süperstar Becky G ve Grammy Ödüllerinde iki kez Afro-füzyon müzisyen adayı gösterilen Burna Boy'un kampanyaya özel olarak bestelediği şarkısı “Rotate” eşliğinde destansı futbol becerileri sergileniyor. Reklam filminin başından sonuna kadar, Pepsi’nin 90 dakikalık maça nasıl heyecan kattığı anlatılıyor. Reklam, laptop bilgisayarı başındaki bir öğrenciyle başlıyor. Sürükleyici bir ritimle beraber buz gibi soğuk bir Pepsi kutusunun çıtırtılı açılma sesi, Messi, Pogba, Sancho ve van de Sanden'in duvarlardaki görüntülerini uyandırıyor. Pepsi kutusunun peşinden giden oyuncular, hızlı futbol becerileriyle top sürüp yeteneklerini ve karizmalarını sergiliyor, odadaki posterlere ve dergilere girip çıkıyor.

 

Film, reklam dünyasının yeni ve güçlü ismi Raine Allen-Miller tarafından yönetildi. Pepsi ile olan bu iş birliğinde Allen-Miller, Pepsi için futbolcuların ne kadar ileri gideceğini göstermek üzere hızlı hikâye anlatma tarzını kullandı. Allen-Miller şunları söyledi: “Filmde dünyanın en büyük futbol yetenekleriyle çalışmak ve oyuncuların eşsiz kişiliklerini ve tutkularını gösterebilmek gurur vericiydi. Pepsi ile birlikte çalışıp filmin görsel olarak ilgi çekici dünyasını oluştururken ve hem futbol hem de müzik hayranlarının seveceğine emin olduğum bu hızlı ve eğlenceli hikâyeyi anlatırken harika zaman geçirdim.” 

 

Reklam filminin müziği olan "Rotate" şarkısı, TikTok uygulaması üzerinden yapılan dünyadaki ilk futbol düet challenge da dahil olmak üzere, birden fazla sosyal platformda heyecan verici bir dizi dijital içeriğin müziği olarak da kullanılacak. Hayranlar bu platformlarda en sevdikleri oyuncularla daha önce hiç olmadığı kadar etkileşime girebilecek. Ayrıca, müzikten ilham alan cesur tasarımlara sahip ve üzerinde futbolcuların yer aldığı sınırlı sayıdaki kampanya kutuları, üzerindeki QR koduyla erişilen artırılmış gerçeklik deneyimini hayranlara sunacak. Kodu taratan tüketiciler en sevdikleri futbolcularla etkileşimli oyunlar oynayabilecek ve aldıkları puanları Instagram hikayelerinde paylaşabilecek.

 

Leo Messi şunları söyledi: “Pepsi futbol takımının bir parçası olmaktan heyecan duyuyorum. Bu yıl film çekimleri çok eğlenceli geçti. Hayranların buna bayılacağına eminim."

 

Paul Pogba şu yorumda bulundu: “Pepsi ile bir yıl daha çalışmak harika hissettiriyor. Destansı futbol becerileri ve çılgın melodilerle bu yılın filmi öncekinden daha da heyecanlı. Yayınlanacağı zamanı sabırsızlıkla bekliyorum."

 

Shanice van de Sanden, “2021 Pepsi futbol kadrosunun bir parçası olmaktan heyecan duyuyorum. Yaratıcı, enerji dolu ve harika futbol becerileri ile müziğin harika bir karışımını içeriyor. Tam da sevdiğim gibi" dedi.

 

Jadon Sancho ise “Bu yıl Pepsi ekibiyle filmde yer almaktan çok keyif aldım! Futbol becerilerinizi yeni çılgın ritimle birleştirdiğinizde neler olacağını göreceksiniz. Kesinlikle hayal kırıklığına uğratmayacak" dedi.

 

PepsiCo. Global İçecekler Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Natalia Filippocants şunları söyledi: “2021 yılında, durdurulamaz insan ruhunu kutluyoruz. İçinde bulunduğumuz zamana rağmen, her ne olursa olsun şu an gülümseyerek ilerlemeye devam etmemiz gerekiyor. Yeni reklam filmi dünyayı, sık sık içinde sıkıştığımız geleneklerden, beklentilerden ve müzikten futbola her alandaki tekdüzelikten kurtulmaya teşvik ediyor.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login