3 sene önce
3 sene önce

Nasser Al-Khelaifi, Roger Federer’i; beIN SPORTS tarafından MENA bölgesi, Fransa, Singapur ve Avustralya’da yayınlanan Qatar ExxonMobil Open 2021’de ağırlıyor.

 beIN MEDIA GROUP Yönetim Kurulu Başkanı, Paris Saint-Germain Başkanı ve eski profesyonel tenisçi Nasser Al-Khelaifi, bugün başlayan Katar ExxonMobil Open 2021'e katılmak için Doha’ya gelen, Dünya tenis tarihinin en büyük oyuncuları arasında yer alan Roger Federer'i bizzat karşıladı. Turnuva Orta Doğu ve Kuzey Afrika'daki (MENA) 24 ülkenin yanı sıra Fransa, Singapur ve Avustralya’da, sadece beIN SPORTS tarafından yayınlanıyor.

 

20 Grand Slam şampiyonluğu bulunan Roger Federer'in bu hafta Katar ExxonMobil Open 2021 ile uluslararası tenise dönüşü, dünya sporunun en çok beklenen geri dönüş hikayelerinden biri olarak öne çıkıyor. 2020'de iki ayrı diz ameliyatı geçiren İsviçreli süper yıldız Federer, geçtiğimiz yıl ocak ayında katıldığı Avustralya Açık'tan bu zamana kadar herhangi bir turnuvaya katılmadı ve tenis oynamadı. Federer, Katar Açık'ı daha önce üç kez kazandı.

 

beIN SPORTS kanalları üzerinden Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA), Fransa, Singapur ve Avustralya'da yayınlayacak olan Qatar ExxonMobil Open 2021’de, 1992 – 2002 arasında uluslararası seviyede turnuvalara katılmış ve ATP sıralamasında yer almış eski bir tenisçi olan 

beIN MEDIA GROUP'un Yönetim Kurulu Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Federer'i bugün Doha'da sıcak bir şekilde karşıladı.

 

beIN MEDIA GROUP ve Paris Saint-Germain’in yanı sıra Katar ExxonMobil Open 2021 organizasyonunu gerçekleştiren Katar Tenis Federasyonu’nun (QTF) da Başkanı olan Nasser Al-Khelaifi şunları söyledi:

 

“Hem saha içinde hem de saha dışındaki zarafet ve sportmenliğiyle Roger, tüm zamanların en iyi sporcularından biridir. Onun başarıları ve temsil ettiği değerlerin yanı sıra her zaman devam eden mükemmellik arayışı bana ilham vermiştir. Roger'i, varlığıyla MENA Bölgesi’ni aydınlatacağı Doha’ya geri dönüşünde karşılamak benim için bir onur. Koronavirüs salgınının tüm dünyada devam ettiği bir dönemde Avustralya Açık elemelerinin ve FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nın Doha'da sorunsuz bir şekilde düzenlenmesiyle Katar’ın, dünya sporunun güvenli merkezlerinden biri haline gelmesinden ve bu zorlu süreçte normalleşme umudu yaratmasından memnuniyet duyuyorum." 

 

Bugün başlayan turnuva 13 Mart'ta Doha'daki Khalifa Uluslararası Tenis & Squash Kompleksi'nde gerçekleşecek finalle sona erecek. ATP 250 Qatar ExxonMobil Open, Federer'in merakla beklenen geri dönüşünün yanı sıra, üç kez Grand Slam şampiyonu Stan Wawrinka, turnuvanın son şampiyonu Andrey Rublev, 2019 şampiyonu Roberto Bautista Agut ve ABD Açık 2020 şampiyonu Dominic Thiem’in performansına da sahne olacak.

 

Katar ExxonMobil Open 2021, beIN SPORTS tarafından Fas’tan Umman’a kadar uzanan MENA Bölgesi’ndeki 24 ülkede Arapça ve İngilizce sunumla yayınlanacak. beIN SPORTS’un Arapça kanallarında turnuvaya ilişkin en iyi analizleri ve en son haberleri içeren stüdyo programları da yer alacak. Turnuva ayrıca Fransa, Singapur ve Avustralya'da sadece beIN SPORTS tarafından yayınlanacak. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login