3 sene önce
3 sene önce

Süper Loto, 17 milyon 160 bin 150 TL ikramiye kazandırdı!

4 Mart Perşembe gecesi düzenlenen Süper Loto çekilişinde şans, İstanbul’un Üsküdar ilçesinden bir talihliye güldü. Üsküdar’da oynanan Süper Loto kuponuna 17 milyon 160 bin 150 TL’lik ikramiye isabet etti. Sisal Şans, 7 Şubat tarihinde gerçekleştirdiği Süper Loto çekilişinde de bir kişiye 42 milyon 286 bin 938 TL’lik rekor ikramiye kazandırmıştı.  Sisal Şans tarafından yapılan açıklamada, “İstanbul, Üsküdar’a isabet eden büyük ikramiyeyi kazanan talihlimizi tebrik ederiz. Herkesin şansı olmaktan çok mutluyuz, bir sonraki çekilişin şanslı kişisi siz de olabilirsiniz” ifadelerine yer verildi. Biletin oynandığı Milli Piyango bayi işletmecisi Bahadır Çoban, “Büyük ikramiyeyi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz, ikramiyenin talihliye hayırlı olmasını diliyorum. Kimse bana çıkmaz demesin, umudunu kaybetmesin” dedi. İkramiye kazanan adını vermek istemeyen talihliye çekini; banka müdürü ve Sisal Şans yetkilisi teslim etti.

 

 

Yaygın erişim ağı ve şans oyunları alanındaki global deneyimiyle Türkiye ekonomisine katkı sunmak üzere yola çıkan Sisal Şans’ın 4 Mart Perşembe gecesi düzenlediği Süper Loto Çekilişi, 1 kişiye 17 milyon 160 bin 150 TL ikramiye kazandırdı.  “Oynamaya, şansa, eğlenceye yeniden başlayacağız” sloganıyla çalışmalarına devam eden Sisal Şans’ın düzenlediği Süper Loto çekilişinde ikramiye; 14, 19, 23, 29, 39, 59 sayılarına isabet etti.  

Talihli çekini teslim aldı

Büyük ikramiyeyi kazanan adını vermek istemeyen talihliye çekinin teslim edilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Sisal Şans yetkilisi, “İkramiyeyi kazanan talihlimizi tebrik ediyoruz, kurumumuz oyunseverlere kazandırmaya devam edecektir” dedi.

Sisal Şans kazandırmaya devam edecek

 

Şans oyunlarının düzenlenmesine ilişkin iş ve hizmetleri yerine getirmek üzere Türkiye Varlık Fonu tarafından 10 yıl süreyle yetkilendirilen ve 1 Ağustos 2020 itibariyle faaliyetlerine başlayan Sisal Şans, ikramiye kazanan biletin İstanbul, Üsküdar’dan oynanan kupona isabet ettiğini duyurdu.  Sisal Şans tarafından yapılan açıklamada: “Sisal Şans ailesi olarak büyük ikramiyeyi kazanan talihlimizi tebrik ederken, talihlimizin hayallerinin gerçekleşmesini sağlamak ve herkesin şansı olmaktan çok mutluyuz.  Kısa süre önce Süper Loto’da bir kişiye 42 milyon 286 bin 938 TL’lik rekor ikramiye kazandırmıştık. Faaliyete başladığımız 1 Ağustos 2020 ile 28 Şubat 2021 tarihleri arasında toplamda 2 milyar 60 milyon 296 bin 477 TL ikramiye dağıtılmasını sağladık. Bir sonraki çekilişin şanslı kişisi siz de olabilirsiniz. Bizimle oynamaya devam edin” ifadelerine yer verildi.

Oyunseverler daha çok kazanmaya başladı

 

Sisal Şans ile verilen ikramiyelerin arttığını vurgulayan Milli Piyango bayi işletmecisi Bahadır Çoban, “Büyük ikramiyeyi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kazananın ilçemizden çıkmış olması bizi daha da sevindiren bir durum. Kazanan talihlinin hayallerin gerçekleşmesine aracılık ettiğimiz için de çok mutluyuz, ikramiyenin kendisine hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

 

Sisal Şans ile birlikte yeni dönemde daha çok kazandırdıklarının altını çizen Çoban, “Artık daha çok ikramiye dağıtıyoruz, şans oyunlarına olan ilgi de artmaya devam ediyor. Hem bizler hem de oyunseverler daha çok kazanmaya başladı” şeklinde sözlerine devam etti.

 

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor!

 

Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login