3 sene önce
3 sene önce

NBA All-Star keyfi Tivibu’da yaşanacak

NBA All-Star heyecanı Tivibu’da yaşanıyor. 8 Mart Pazartesi 02.30’da yetenek ve üç sayı yarışmasıyla başlayacak olan organizasyonda All-Star maçının hava atışı, 04.00’te yapılacak. Her sene büyük zevkle takip edilen smaç yarışması ise devre arasında olacak.  

 

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, futboldan basketbola, tenisten motor sporlarına uzanan zengin içerikleriyle sporseverlerle buluşmaya devam ediyor. Tüm dünyanın sabırsızlıkla beklediği NBA All-Star heyecanı bu hafta sonu Tivibu’da yaşanıyor. Geleneksel olarak üç gün düzenlenen NBA All-Star hafta sonu, bu yıl pandemi nedeniyle tek güne sığdırılıyor. Atlanta’daki Philips Arena’da yapılacak 2021 NBA All-Star organizasyonu, 8 Mart Pazartesi gecesi 02.30’da yetenek ve üç sayı yarışmasıyla başlayacak. All-Star maçının hava atışı 04.00'te yapılırken, smaç yarışması ise devre arasında düzenlenecek. Basketbol keyfinin yaşanacağı 2021 NBA All-Star’ın tüm heyecanı, Tivibu 73. Kanal’daki S Sport’tan ekranlara gelecek.

 

Kaptanlar LeBron James ile Kevin Durant

NBA All-Star maçında doğu karması Kevin Durant’ın sakatlığı nedeniyle yer alamayacağı maçta Durant’ın kaptanlığında Branley Beal, Giannis Antetokounmpo, Joel Embiid, Jayson Tatum ve Kyrie Irving beşiyle sahaya çıkarken, batı karması ise LeBron James’in kaptanlığında Stephen Curry, Kawhi Leonard, Nikola Jokic ile Luka Doncic beşiyle parkede olacak. Organizasyonun ilk etkinliği olan yetenek yarışmasında Robert Covington, Luka Doncic, Julius Randle, Domantas Sabonis, Chris Paul ile Nikola Vucevic yarışacak. Üç sayı yarışmasında Devin Booker, Jaylen Brown, Stephen Curry, Zach Lavine, Donovan Mitchell ile Jayson Tatum kozlarını paylaşacak. Her yıl büyük bir zevkle takip edilen smaç yarışmasında ise Cassius Stanley, Obi Toppin ile Anfernee Simons yer alacak. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login