3 sene önce
3 sene önce

Güçlü kadınların en sevdiği eşyaları, Givin ile genç kızların eğitim bursuna destek oluyor!

6 – 8 Mart tarihleri arasında alanında başarılı birbirinden güçlü kadınlar, severek kullandıkları eşyalarını, genç kızların eğitim bursu için Givin İyilik Platformu ile Türk Eğitim Vakfı yararına bağışa dönüştürüyor.

 

Tüm ürün ve deneyimlerin bağışa dönüştüğü Givin, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği ‘’Güçlü Kadınlardan Genç Kızlara’’ etkinliğiyle eğitime destek olmaya devam ediyor. 

8 Mart Kadınlar Günü kapsamında,Ebru Şahin, Başak Gümülcinelioğlu,Neslihan Yeldan, Şükran Ovalı, Tülin Şahin, Zeynep Tosun ve daha birçok güçlü ve başarılı kadın, kişisel eşyalarını givin.co web sitesi üzerinden ve Akasya alışveriş merkezindeki Givin İyilik Mağazası’ndan Türk Eğitim Vakfı’nın “Kendine Yeten Geleceğe Yetişen Kızlar” projesine destek için bağışa dönüştürecek. Tanınmış isimlerin paylaştığı eşyaları satın alan destekçiler ile birlikte 170 genç kızın aylık eğitim bursunun desteklenmesi hedefleniyor.

 

Dileyenler, Givin.co websitesinin yanı sıra, Akasya’nın desteğiyle faaliyet gösteren Givin İyilik Mağazası’nda, etkinliğe katılan tanınmış isim ve markaların ürünlerini fiziksel olarak görme imkanına sahip. Kasasız olarak hizmet veren Türkiye’nin iyilik mağazası Givin’deki alışverişler, Givin.co web sitesi üzerinden gerçekleştiriliyor ve ödemeler genç kızların eğitim bursuna destek olurken aynı zamanda platformun sürdürülmesiyle daha çok kişinin destek olmasına katkı sağlıyor. 

 

Raşit Bağzıbağlı imzalı özel tasarım elbiselerinden, kullanmaya hiç fırsat bulamadığı güneş gözlüklerine kadar birçok kişisel eşyasını Givin aracılığıyla bağışa dönüştüren güzel oyuncu Ebru Şahin: ‘Geçmişte ihtiyaç duyduğum an bana el uzatıp başarı bursu vererek eğitimime destek olan sevgili TEV ailesine ve geleceğin güçlü kadınlarına Givin aracılığı ile yardımcı olabilme imkanı bulabildiğim için çok mutluyum.’ ifadelerini kullanarak gençlerin gücüne inanan herkesi harekete geçmeye davet etti.

 

Givin kurucusu Başak Sucuka: “Kadınların hayallerine koşacak kadar cesur ve donanımlı olabilmelerinde en değerli kaynağın eğitim olduğuna inanıyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana her 8 Mart’ta, değerli destekçilerimizle birlikte kadınların başlattığı bu paylaşım ve destek ağı ile genç kızların yolunu açmaktan mutluluk ve onur duyuyoruz.” açıklamasında bulundu.
 

Siz de destek etkinliğine katılan güçlü kadınların eşyalarına ve markalarının ürünlerine sahip olabilmek için 6 Mart itibariyle givin.co web sitesini ziyaret edebilir ve Akasya -1. Kattaki   Givin İyilik Mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login