3 sene önce
3 sene önce

ESET bireysel ve kurumsal kategorilerde En İyi Ürün Ödülü’ne layık görüldü

Önde gelen bağımsız test kuruluşlarından biri olan AV-TEST, yüksek doğruluğa sahip testler için tüm dünyadan kötü amaçlı yazılım örneklerinin bulunduğu bir ortam yaratıyor. Değerlendirmelerde, ev ve şirket kullanıcıları için en iyi Windows antivirüs koruma yazılımları inceleniyor. Teste giren ürünler Koruma, Performans ve Kullanılabilirlik olmak üzere üç ana kategoride mercek altına alınıyor.

Koruma kategorisinde internet ve e-posta tehditleri dahil olmak üzere kötü amaçlı yazılımın tespiti ve bu yazılıma karşı sağlanan koruma ölçülüyor. Kullanılabilirlik alanında yanlış alarmlar, yanlış tespitler ve internet sitelerinin gereksiz engellenmesi gibi göstergeler inceleniyor. Performans kategorisinde ürün ve çözümlerin bilgisayar hızına ortalama etkisi değerlendiriliyor.

Üç alanda alınan mükemmel sonuçlar ESET’i zirveye taşıdı 

Tüketicilerin ve şirketlerin değerlendirmeleri göz önünde bulundurularak elde edilen sonuçlarda ESET çözümleri, Koruma ve Performans kategorilerinde 6 üzerinden 6 tam puan alırken, Kullanılabilirlik kategorisinde de mükemmel bir skor elde etti. 

Kurumlar ve  bireysel kullanıcılar ESET sayesinde güvende

ESET’in Araştırmadan Sorumlu Başkanı Roman Kováč bu başarı hakkında şu yorumu yaptı: “Ev ve şirket güvenlik çözümlerimize aldığımız övgülerden dolayı çok mutluyuz ve üç kategoride de mükemmel skorlar elde ederek başarımızı sürdürmekten gurur duyuyoruz. ESET olarak, teknolojiyi tüketiciler ve şirketler için daha güvenli hale getirme konusunda kararlıyız. Çözümlerimizin En İyi Ürün ödüllerine layık görülmesi bu kararlılığımızın kanıtıdır. AV-TEST’in bize layık gördüğü bu ödüller, çözümlerimizin gerçek dünya senaryolarında başarılı olduğunu kanıtlıyor. Geçtiğimiz yıl yaşananlar, dünyanın her zamankinden daha fazla çevrimiçi hale gelmesine neden olmuştur ve bunun sonucu olarak siber tehditler de sürekli olarak değişmekte ve gelişmektedir. Çözümlerimizin bu başarısı, her zamankinden çok daha önemlidir. Şirket ve ev kullanıcıları, ESET sayesinde kendilerini güvende hissedebilir.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login