3 sene önce
3 sene önce

PSV-Ajax derbisi sadece Tivibu’da

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, futboldan basketbola, tenisten motor sporlarına uzanan zengin içerikleriyle sporseverlerin nabzını tutuyor. Hollanda Eredivisie liginin Türkiye’deki tek adresi olan Tivibu Spor’da bu hafta sonu, ligde 56 puanla zirvede yer alan Ajax, 50 puanı bulunan en yakın takipçisi PSV Eindhoven’a konuk oluyor. Philips Stadyumu’ndaki kritik mücadele, 28 Şubat Pazar 16.30’da sadece Tivibu Spor 3’te ekranlara geliyor. Sezonun ilk yarısında Johan Cruijff Arena’da oynanan karşılaşma 2-2’lik skorla sonuçlanmıştı. İki takım arasında oynanan son beş maçın ikisini Ajax kazanırken, üç mücadele de berabere tamamlanmıştı. 

 

Premier Lig’de dev maç: Chelsea-M.United

 

Bu hafta sonu İngiltere Premier Ligi de dev bir karşılaşmaya ev sahipliği yapıyor. Yeni hocası Thomas Tuchel’le çıkış yakalayan Chelsea, Stamford Bridge’de lig ikincisi Manchester United’ı ağırlıyor. Ada’da haftanın maçı olarak nitelendirilen derbi, 28 Şubat Pazar 19.30’da Tivibu 73. Kanal’daki S Sport’tan naklen yayınlanacak. Hollanda Ligi’ndeki Vitesse-Venlo, Heracles-Twente, AZ Alkmaar-Feyenoord ile Belçika Ligi’ndeki Standard Liege-Anderlecht ve Gent-Club Brugge maçları da hafta sonu sadece Tivibu ekranlarında olacak.

 

 

Basketbolun tüm heyecanı sadece Tivibu'da

 

Futbolun yanı sıra ING Basketbol Süper Ligi’ndeki Bahçeşehir Koleji-Pınar Karşıyaka, A.Petkim-Ormanspor, Türk Telekom-Bursaspor, Tofaş-Galatasaray, Gaziantep-Beşiktaş, Anadolu Efes-Fethiye Bld., Büyükçekmece-Afyon Bld. ve Darüşşafaka-Fenerbahçe Beko mücadeleleri de hafta sonu Tivibu Spor 2’de seyirciyle buluşacak. Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki Aydın-Beşiktaş ve Galatasaray-İzmit Bld. maçları da şifresiz olarak Tivibu Spor’dan izlenebilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login