3 sene önce
3 sene önce

Mega Hot Wheels İle Kendi Dünyanı İnşa Et

Mattel’in sevilen markaları Hot Wheels ve Mega güçlerini birleştirerek bloklardan oluşan özel araçları çocuklarla buluşturuyor.

 

7’den 70’e herkesin gözdesi olan en popüler Hot Wheels araçları Mega ile bloklara dönüşüyor ve eğlence ikiye katlanıyor. Twin Mill, Rodger Dodger ve Bone Shaker gibi klasik otomobiller, Monster Trucks serisine ait özel araçlar ve farklı setlerden oluşan Mega Hot Wheels serisi; çocukların kendi yaratıcılıklarını kullanarak bloklarla istedikleri arabayı inşa etmelerine de olanak sağlıyor. Hot Wheels dünyasının sunduğu deneyim, heyecan ve rekabet Mega’nın blokları ile çocukların hayal gücünü genişlemesine yardımcı olurken; fiziksel becerilerini ve özgüvenlerini de geliştiriyor. Direksiyondan aynaya, açılabilir kapılardan sportif tekerleklere kadar tüm Hot Wheels detaylarına sahip araçlar çocukların yeni gözdesi olurken, yepyeni bir dünyanın kapılarını aralıyor.

 

Pratik ve kolay yapım aşamalarına sahip Mega Hot Wheels oyuncaklarının, Mega’nın diğer bloklarıyla uyumlu olması çocuklara daha geniş bir oyun deneyimi oluşturuyor. Oyunu dahil edilen paket tasarımlarına sahip yeni seride; çocuklar kutulardan rampalar, tüneller ve yollar yaparak el becerilerini de geliştiriyor. Mega Hot Wheels oyuncaklarıyla çocuklar, en çılgın fikirlerini ortaya koyuyor ve kendi dünyalarını inşa etme fırsatı yakalıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login