3 sene önce
3 sene önce

Kaave Roastery’e Yeni Türkiye Satış Müdürü

Kaave Roastery’nin Türkiye Satış Müdürlüğüne deneyimli isim Ahmet Kireçcibaşı getirildi. 

Türkiye’nin ilk 5. nesil zincir kahve mağazaları Kaave Roastery, istikrarlı büyümesinde yükselen performansını destekleyecek tecrübeli isimleri bünyesine katmaya devam ediyor. Yapılan yatırımlarla HORECA, perakende ve mağazacılık kanallarının geliştirilmesi hedefleniyor.

2021 Şubat ayında Saruhan Holding bünyesindeki Kaave Roastery’de yeni görevine başlayan Ahmet Kireçcibaşı, perakende ve ev dışı tüketimden sorumlu Türkiye Satış Müdürü olarak görev yapacak.

1982 İzmir doğumlu Kireçcibaşı, 2004 yılında Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği lisansını, 2021 yılında Akdeniz Üniversitesi Veri Analitiği ve Yönetimi yüksek lisansını tamamladı.

2004 yılında Akdeniz Üniversitesi turizm işletme mezunu olduktan sonra profesyonel iş hayatına Alarko Turizm Grubu’na bağlı Hillside Su Hotel’de başlayan Ahmet Kireçcibaşı, sonrasında sırasıyla; Almanya Bremen Nordsee Tropen Parc Otel’de yönetim stajı yapıp, Antalya Talya Oteli’nde çeşitli görevlerde bulundu. 2007 yılında Yaşar Holding’e bağlı Yaşar Birleşik Pazarlama’da (Pınar) satış şefi, 2009 yılında Esas Holding’e bağlı Bonservis firmasında satış müdürü olarak görev yaptı. 2013 senesinde ise Metro Gross Market Antalya bölge satış müdürü olarak Metro Grubu bünyesinde çalıştı.

İyi derecede İngilizce bilen Ahmet Kireçcibaşı, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login