3 sene önce
3 sene önce

Accor, Microsoft Teams destekli yeni hibrit toplantı konsepti ALL CONNECT’i başlattı

Accor, Microsoft Teams destekli yeni hibrit toplantı konsepti ALL CONNECT'i başlattı

 

Dünyanın öncü otel gruplarından Accor Otel Grubu, fiziksel ve sanal toplantıları buluşturan kesintisiz ALL CONNECT karma toplantıları hayata geçiriyor.

 

Avrupa’nın en önde gelen otel zinciri Accor Otel Grubu, Microsoft Teams destekli yeni bir karma toplantı konsepti olan ALL CONNECT'i başlatmak için Microsoft ile güçlerini birleştirdi. Bu yeni konsept sayesinde dünyanın dört bir yanındaki konukların Covid-19 salgınına karşı toplantı ve etkinliklerini güvenle sürdürmesi sağlanacak. Accor otellerinin günümüzde 55’i hibrit toplantı hizmeti sunabiliyor ve bu oranın 2022 yılına kadar ALL CONNECT konsepti ile zenginleştirilmiş deneyimler doğrultusunda dünya çapında 100’e çıkarılması planlanıyor. 

 

Aynı anda birden fazla yerde toplantı

 

Accor’un güçlü markaları, hizmet kültürü ve Teams’in iş birliği ile bu teklifte etkinlikleri planlayanların aynı anda birden fazla lokasyonda sanal etkinleşimlerle bir arada olması sağlanacak. Sanal bağlantı ve etkileşim kurularak Microsoft Teams üzerinden düzenlenen bu etkinliklerde Accor otellerinin toplantı odalarında, Microsoft Teams Rooms ve Surface Hub 2S üzerinden sahadaki kişilerin sektör lideri ses ve video cihazı deneyimleri sayesinde uzaktan bağlantı kurulacak. Aynı odada bulunuyormuş hissiyatı ile kolayca içerikler sunulurken bu çözüm sayesinde kapsamlı toplantı deneyimleri güvenle gerçekleşecek. 

 

Konsept, öncelikle küçük toplantılara (8 ila 50 fiziksel katılımcı) odaklanacak ve müşteriler, özel ekiplerin uzmanlığından, Accor'un toplantı ve etkinlik deneyimlerinden ve kusursuz bir dijital rezervasyon platformundan yararlanacak. Bu yenilikçi adımla, Accor Otel Grubu’nda misafirleri ALLSAFE sertifikasının bir parçası olarak en yüksek sıhhi ve güvenlik önlemleri eşliğinde farklı toplantı deneyimleri katılımcıları bekliyor. 

 

Accor tarafından yapılan araştırmaya göre, fiziksel toplantıların 50’si 2021’de online toplantılara dönüşecek ve araştırmadaki katılımcıların 70’i hibrit toplantı ve etkinliklerin gelecekte önemli bir hizmet olduğunu düşünüyor. Öte yandan sektör analizleri, kurumsal etkinlik bütçeleri pandemi öncesine dönse dahi çevrimiçi etkinliklere doğru eğilimin süreceğini gösteriyor. 

 

Accor'un Satış, Pazarlama, Dağıtım ve Sadakatten Sorumlu Grup Ticari Direktörü Patrick Mendes yenilikçi ALL CONNECT karma toplantı konsepti ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Pandemi, etkinlik planlayıcıların ve iş seyahatine çıkanların çalışma şekillerini daha güvenli hale getirme ihtiyacını doğurdu. Sanal ve hibrit toplantılar ise iş hayatında güvenli yaşamın önemli bir parçası. Accor’un Microsoft ile iş birliği içinde oluşturulan yeni toplantı konsepti de ALL CONNECT olarak hayata geçiyor. Bu kapsamda Teams, misafirlerimiz için önemli bir araç olarak etkinliklerini güvenli, nitelikli ve kusursuz bir sürdürülebilirlik eşliğinde organize etme olanağı sunacak. Accor olarak Microsoft ile bu iş birliğini başlatmaktan gurur duyuyoruz. “

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login