3 sene önce
3 sene önce

Pimtaş Plastik son başbakanımız sayın Binali Yıldırım’ı ağırladı

Birçok organizasyonda daha önce de sanayiciler ile iş adamlarını buluşturan Pimtaş bu defa da 65. dönem son başbakanımız İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ı ağırladı. 

Kocaeli bölgesinde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarının temsilcilerine, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan V. Yaşar Çakmak,  Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve OSB Başkanlarına, ev sahipliği yapan PİMTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz hepsini bir çatı altında topladı. Yapmış olduğu misafirperverlikten mutluluk ve gurur duyduğunu söyleyen Şamil Tahmaz’ın, Sayın Binali Yıldırım ile program boyunca yakınlığı da gözlerden kaçmadı. 

Pimtaş Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz ‘Elimizden Geleni Yapıyoruz ve Yapacağız’

Sanayiciler ile iş adamları arasında köprü görevi görmek, network oluşturmak, ülkemizin gelişimine destek sağlamak için çalışan Pimtaş Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şamil Tahmaz, ‘’Bölgelerinde birbirinden değerli işletmelerin her anlamda yanında olmak, iş birliğini tanınır hale getirmek ve ağını genişletmek için çalıştıklarını, Türkiye'nin hedefleri doğrultusunda 2023 ve diğer hedeflerini ulaşılabilir hale getirmek için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi. En büyük hedeflerinin şanlı Türk bayrağını en yükseğe taşımak olduğunu söylerken, bayrağımızı dalgalandırmaktan gurur duyduklarını’’ dile getirdi. 

Sayın Binali Yıldırım   Sanayicileri Tek Tek Dinledi 

Sanayiciliğin, üretmenin zor iş olduğunu dile getirerek, üretimin verdiği hazzın hiçbir yerde bulunamayacağını söyleyen Yıldırım, her türlü zorluğa rağmen Türkiye'de sanayicilerin hala eleman ihtiyacı olduğunu belirterek, "Üretmeye devam ediyorsunuz bu da çok güzel bir şey. Sorunu olmayan kimse yok. Sorunlar olacak, sorunlar olunca daha dinamik ve mücadele gücümüz olur. Herkesi dinledim, ortak fikir, herkes daha iyisini, daha fazlasını yapmak istiyor, daha çok insana iş vermek istiyor" diye konuştu.

Pimtaş Plastiğin sanayiciler ve devlet adamlarını buluşturacağı bir sonraki organizasyon için kimlerin misafir edileceği şimdiden merak konusu oldu. Pimtaş Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz ‘’ Gerçekleştireceğimiz organizasyonlarımızda hep birlikte tekrardan görüşmek dileğimle, herkese iş hayatlarında başarılar dilerim’’ dedi. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login