3 sene önce
3 sene önce

Arzum küçük ev aletleri kategorisinde en teknolojik marka seçildi.

 Türkiye’nin ilk ve tek teknoloji tabanlı ödülü olan Tech Brands Turkey araştırmasında Arzum ‘Küçük Ev Aletleri’ kategorisinde en teknolojik marka seçilerek bu yıl da birincilik ödülünün sahibi oldu. 

 

Türkiye’nin en teknolojik markalarının ödüllendirildiği Tech Brands Turkey ödül töreni, 18 Şubat’ta teknoloji, inovasyon, dijital ve pazarlama sektörleri liderleriyle birlikte Tech Day’de online olarak gerçekleştirildi. Türkiye’nin en teknolojik markalarının belirlendiği ödüller; Tech Brands Turkey araştırması sonucunda toplam 26 farklı kategoride sahiplerini buldu. Arzum, Pazarlamasyon, Nielsen IQ Türkiye’nin kontrolünde, Türkiye’de temsili 12 ilde A, B, C1, C2, SES grupları ile gerçekleştirilen araştırmanın ilk yılında ‘Küçük Ev Aletleri’ kategorisinde 2020 yılında olduğu gibi bu yıl da en teknolojik marka seçilerek ikinci kez birincilik ödülüne layık görüldü. Türkiye’nin en teknolojik markaları Türkiye genelindeki tüketici kitlesinin vermiş olduğu yanıtlar baz alınarak hazırlanan raporun sonucunda belirlendi. 

 

Arzum Elektrikli Ev Aletleri Hakkında: 

Türkiye’nin önde gelen elektrikli ev aletleri markası Arzum, 50 yılı aşkın köklü tarihiyle sektörde “Sen dokunursun değişir dünya” mottosuyla tasarladığı ürünlerle, güvenilir ve yenilikçi bir markadır. Türkiye’de ve dünyada, gıda hazırlama, pişirme ve kızartma, sıcak içecek hazırlama, temizlik, kişisel bakım, ütü olmak üzere 6 ürün kategorisinde 650 ürünüyle milyonlarca kişiye satış gerçekleştirmektedir ve global marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Küçük ev aletleri sektöründe Türkiye’de ilklere imza atarak sektöre yön veren Arzum, tasarım ve inovasyonu vazgeçilmezi olarak görmektedir. Bu vizyon ile, ulusal ve uluslararası birçok yarışmada prestijli ödülün sahibi olmuştur. 

 

Arzum aynı zamanda Arzum OKKA markasıyla Türk kahvesi kültürünün dünyaya yayılımını misyon edinmiştir. Doğrudan fincana servis, közde pişirilme ve kendi kendini yıkayabilme özellikleriyle dünyanın her yerinde ideal lezzet sunan Arzum OKKA'lar, Türk kahvesinin globalleşme serüvenine makineli çözüm olmuştur. 

 

Türkiye’de ilklere imza atarak sektöre yön vermeye hızla devam eden Arzum, 2019'un ilk yarısında Ducati birlikteliği ile sektörde ses getirmiştir. Tasarım ve performansın buluştuğu erkek bakım serisi Ducati by Arzum ile erkeklerin kişisel bakımında vazgeçilmez olan Arzum, bu pazarda büyümek için çalışmalarını hızla sürdürmektedir. 

2020’nin son aylarında gerçekleşen ve rekor taleple büyük bir başarı örneği olan Arzum’un halka arzı, kökleri 1966’ya dayanan markanın yolculuğundaki bir dönüm noktası olmuştur. Halka arz ile birlikte kurumsal kimliğine güç katan Arzum, güçlü bir marka olarak yoluna hızla devam etmektedir.  

 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login