3 sene önce
3 sene önce

Küçük işletmelere ücretsiz sipariş

Endüstri Radyo’ya konuşan Oral, online sistemlerin önemli yatırımlarla hayata geçirildiğini, Türkiye’deki 500 binin üzerinde küçük yiyecek-içecek işletmesinin bir anda bu sistemlere geçişinin zor olduğunu dile getirerek, özellikle covid-19 döneminde online satışlarda ve siparişlerde yaşanan artış nedeniyle işletmelere destek olmaya çalıştıklarını belirtti.
İŞLETMELER ÜCRETSİZ YARARLANABİLECEK
‘Bi Sipariş’ adı verilen teknolojik gelişme ile küçük işletmeler online sipariş alıp, takiplerini yapabilecekler diyen Oral, sistem üzerine bilgiler verdi. Oral “Bunu bir ahde vefa ve sosyal sorumluluk projesi gibi düşünebiliriz. Bu zorlu dönemde restoran ve kafelerden bir şey kazanmak istemiyoruz. Bu nedenden dolayı bu online sipariş ve dijital menü uygulamamızı bütün restoranlarımıza ücretsiz olarak sunuyoruz. Onların ayakta kalmalarını, yorulmadan en itibarlı ve fonksiyonlu bir şekilde hiç kimseye komisyon ödemeden direkt sipariş almalarını istiyoruz. Bu nedenle tüm altyapı yatırımlarını Turkcell data center ve cep telefonlarını kullanarak programa yükleyebilirler.” dedi.
CEP TELEFONU İLE SİPARİŞ ALINIYOR
İşletmeler aynı gün içerisinde bünyelerinde bilgisayar olmasa bile sadece cep telefonu ile ürünlerinin fotoğrafını çekip bilgisini girebilir diyen Oral, sanal pos başvurusu yapılarak online olarak siparişlerin alınmaya başlanacağını belirtti. Oral, bazı partnerlerinin de işletmelerin online ödeme almalarını sağladığını ve sanal pos başvuru işlemlerini tamamladıklarını vurguladı.
Oral, bisiparis.com’un restoran, cafe, plaj ve sosyal tesis gibi ağırlama sektöründe çalışan işletmeler için geliştirildiğini belirterek şu anda covid-19 önlemleri kapsamında işletmelerin kapalı olmasından dolayı dijital menü kısmının kullanılamadığını sadece online sipariş alınabileceğini söyledi.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login