3 sene önce
3 sene önce

AK Partili çiftçinin sesine, CHP’li belediye kulak verdi

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Niğdeli çiftçinin sesine kulak vererek, ilçede dağıtmak üzere 300 ton patates aldı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde İl Başkanı Erhan Adem, Belediye Başkanı Bozkurt’a teşekkür etti.
Niğde’de basın açıklaması sırasında, “Vallahi battık” diyerek feryat eden AK Partili çiftçinin sesini CHP’li Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt duydu. Başkan Bozkurt, Niğdeli çitçiden, halka dağıtmak üzere 300 ton patates satın aldı. Konuyla ilgilenilmesi için görevlendirilen Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Muharrem Taş ve Esenyurt Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürü Haşim Baki, patateslerin alımı için Niğde’ye gitti.

“GURUR DUYUYORUM”
Belediye Başkanı Bozkurt’un çiftçinin sesine kulak vermesiyle ilgili basına bir demeç veren CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, “Geçen hafta Niğdeli çiftçilerin dertlerini dinleyen sevgili Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler, burada Niğdeli çiftçilere biraz da olsa katkılarını sunmak üzere, Esenyurt Belediye Başkanımız özellikle buradan patates alımını gerçekleştirmiştir. Hükümet yetkililerinin duymadığı, çiftçinin sesini Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerimiz duymuştur. Esenyurt Belediye Başkanımız Sn. Kemal Deniz’e Niğdelilerin adına, partim adına teşekkür ediyorum. Böyle belediye başkanları olduğu için de gurur duyuyorum” dedi.

“CESARETİNİZ VARSA MİLLETİN ÖNÜNE SANDIĞI KOYUN”
Erken seçim çağrısını da tekrarlayan Başkan Âdem, “Geçen haftaki çiftçilerimizin değerlendirmesinden sonra, patatesi kirli siyasetinize alet etmeyin diyen, çiftçi sorunlarını dile getirdik diye, milletvekilleri burada açıklamalar yaptı. Milletvekilleri ve AK Parti yöneticileri sadece kendi iç sorunlarına dönmüştür ve milleti unutmuşlardır. Biz buradan bir kez daha tekrarlıyoruz, cesaretiniz yüreğiniz varsa milletin önüne sandığı koyarsınız ve milletin önünü açarsınız. Biz parti olarak erken seçim istiyoruz. Milletin sorunlarıyla ilgilenmiyorsunuz, ülkeyi unuttunuz” ifadelerini kullandı.

NİĞDE – BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login