3 sene önce
3 sene önce

Bilfen Okulları’ndan Her Öğrenciye Özel Giriş Sınavı

2021 – 2022 öğretim yılında Bilfenli olmak isteyen öğrencilere yönelik yapılacak “Bilfen Giriş Sınav”ı için başvurular başladı. 1, 2 ve 3. sınıflar mülakatla öğrenci alacak kurum, 4, 5, 6, 7 ve 8.sınıflara ise “Bilfen Giriş Sınav”ı ile öğrenci kabul edecek.
Her öğrenci için özel sınıflarda bireysel olarak yapılacak Bilfen Giriş Sınavları için başvurular https://farkyarat.bilfen.com/bgs adresinden yapılabiliyor.
Akademik başarısını kendine özgü uyguladığı eğitim – öğretim programları ile harmanlayan Bilfen İlköğretim Kurumları, 33 yıllık eğitim tecrübesini şimdi de yeni öğrencilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda 2021 – 2022 öğretim yılında Bilfenli olmak isteyen öğrenciler için sınav başvuruları başladı. Her öğrenci için özel sınıflarda bireysel olarak yapılacak Bilfen Giriş Sınavı’na 3, 4, 5, 6 ve 7. sınıflarda eğitim gören öğrenciler katılabilecek.
Bu yıl İstanbul, Ankara, Kayseri, İskenderun, Antalya, İzmir, Bursa ve Gaziantep kampüslerinde toplam 20.500 öğrenciye eğitim hizmeti veren Bilfen Okulları, 2021 – 2022 öğretim yılında Ankara Oran’da üçüncü ilköğretim okulu ile Vadi İstanbul’da yeni bir anaokulunu hizmete açacak.

Hedef: Digital eğitimde de fark yaratmak!
Bilfen Okulları,online eğitime yönelik uzun zamandır çalışmalar yapıyor. Yaptığı çalışmalarla okul sınırlarının dışında da öğrencilerinin her zaman yanında yer Bilfen Okulları, Evdeki Öğretmen, Bilfen Akademi ve E-etüt gibi projelerle öğrencilerine genel ve kişiselleştirilmiş içerikler sunarken genetik algoritma ve yapay zekâ teknolojilerini projelerini dâhil ederek öğrencilerine özel verilerle özelleştirilmiş eğitim modelleri sunmaya devam ediyor. Pandemi döneminde de en uygun modelleri sistemine entegre ederek online ve offline eğitimler ile başladığı uzaktan eğitim faaliyetlerini hızlıca zenginleştirerek online etütler, online zümre toplantıları, online veli toplantıları, online kayıt görüşmeleri, online seminerler, online etkinlikler gibi birçok faaliyeti sanal ortama taşıdı. Tam anlamıyla sanal bir okul kurarak bu dönemde tüm öğrencilerine temel derslerin yanında müzik ve görsel sanatlar gibi derslerin de olduğu tüm alanlarda eğitim imkânı sunuyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login