3 sene önce
3 sene önce

Cem Şahan “Yak Yüreği” isimli ilk solo çalışmasıyla müzikseverlerle buluştu

Farklı düetlerle adını duyuran Cem Şahan, kariyerine tekli şarkılarla devam etmek için Melodi Müzik etiketiyle solo yayınlayacağı projesinin ilk ürünü ‘Yak Yüreği’ni tüm dijital platformlarda dinleyicinin beğenisine sundu.

Sözü ve müziği Sevcan Dalkıran ile Decrat’a (Oğuzhan Salihoğlu) düzenlemesi Berk Kirtiş ait ‘Yak Yüreği’nin mix, mastering’i kısımlarını Emre Kıral’la Utku Ünsal hazırladı. Son zamanlarda dünyayı etkisi altına alan güncel müzik akımları ve etnik öğeler taşıyan şarkı, Cem Şahan’ın vokal performansının gücünü, yorumunu sergilemesini sağladı.

Video klip ve şarkı dost işi…

En sevdiğim şehir dediği İzmir ve Alaçatı Delikli Koy’la, ünlü Türkiye’ye yayılan Efendiler Kulübünde çekilen ‘Yak Yüreği’nin yönetmen koltuğunda Cem Şahan’ın çocukluk arkadaşı Okan Boyar oturdu..

Dinamik ve akıcı görüntülerden oluşan video klipte, genç şarkıcının oyunculuk konusunda da ne kadar başarılı olduğu ortaya çıktı. Dostlukta da aşk’ta da iyi niyetlerimin üst üste kullanılmasıyla geçtiğim bir dönemde kalemime döküldü mısralar diyen Sevcan Dalkıran’da, aynı zamanda şarkının yarısını yazan Decrat gibi genç şarkıcının eski dostları..

Hepsinin sonunda kötü olmayı isteyip beceremediğim, ilahi adalete havale etmekten başka bir şeyin de elimden gelmediğini anlatılan Yak Yüreği, Cem Şahan’ın gelecek vaad eden erkek şarkıcılar arasında yer alacağının sinyallerini veriyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login