3 sene önce
3 sene önce

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Arzu Özal, pandemi döneminde yorulmadan kilo veriyor..

Koronavirüs nedeniyle spor salonlarına gitmek istemeyen, evde spor yapma imkânı bulunmayan ya da spor yapmaya vakit ayıramayan insanların yeni tercihi ‘EmSlim’ oldu. Birçok ünlü ismin favorisi olan uygulamayı kullananlardan biri de Arzu Özal. Spor yapmaya vakit bulamadığı için uygulamayı tercih ettiğini belirten Özal, “En başta duyunca inanamamıştım ama hakikaten kaslarım kuvvetlendi. Bu görüntü de anlaşılıyor” dedi.

30 dakikada 20 bin mekik

Özal, EmSlim uygulamasının yorulmadan, zorlamadan ve yatarak kaslarını etkin şekilde çalıştığına dikkat çekerek “Uygulama yapılan bölgede 30 dakikalık bir işlem süresinde 20 bin mekik, squat yapmaya eş değer etki oluşturuyor. Bunu spor salonunda yapmam imkânsız” diye konuştu.

Koronayla ilgi arttı

EmSlim’e koronavirüs sonrası ilginin daha çok artığını belirten Daisy Poliklinik’in sahibi Songül Durur Zevzir ise şunları söyledi: “Koronavirüs nedeniyle spor salonlarına gitmeye çekinen, evde spor yapma imkânı bulunmayan ya da spor yapmaya zaman ayıramayan müşterimiz tarafından EmSlim, sıkça tercih ediliyor. EmSlim, kasları efekte bir şekilde yüzde 100 çalışmasını sağlıyor. Egzersiz ve spor yaparak 30 dakika gibi kısa sürede bunu yapmak mümkün değil.”

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login