3 sene önce
3 sene önce

“Çocuklara Hayvan Sevgisi Aşılamak En Büyük Hedefimiz”

Sokak hayvanlarını desteklemek amacı ile başlatılan proje ile Kuzu Effect AVM’de yer alan Pati Love standı hediyelik eşya karşılığında mama desteği sağlamaya devam ediyor.

Kuzu Effect AVM, kış aylarının başlaması ile sokakta yaşayan hayvan dostlarımızın yiyecek ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile harekete geçti. AVM içerisinde kurulan Pati Love standından yapılan her bir alışveriş karşılığında ücretsiz kedi ve köpek maması veriliyor. Soğuk kış günlerinde hayvan dostlarımızın da unutulmaması gerektiğinin altını çizen Kuzu Effect AVM yönetimi, “ Bizler kadar onların da besine ihtiyacı var. Burada bulunan Pati Love standından yapılan hediyelik eşya alışverişlerinden ziyaretçilerimiz sokakta yaşayan dostlarımız için ücretsiz mama alıp diledikleri yere bırakabilirler. Bizler de kendi lokasyonumuz içerisinde sokak hayvanlarımıza elimizden geldiğince destek oluyoruz” dedi.

Dünya üzerinde tek başımıza değiliz çağırısı

Diğer canlılar için farkındalık yaratmak istediklerinin altını çizen Pati Love Kurucu Ortağı Emin Şırka, “Asıl amacımız burada insanlara hayvan sevgisini aşılamak. Özellikle çocuklara hayvan sevgisini aşılayabilirsek biz projemizi istediğimiz noktaya taşımışız demektir. Onlara ücretsiz mamalar dağıtıyoruz. Burada hazırda bulundurulan ürünlerimizin satışı ile hem barınaktaki hayvan dostlarımıza hem de sokak hayvanlarına destek oluyoruz” diye konuştu.

ANKARA – BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login