3 sene önce
3 sene önce

Erken Black Friday ile oyunlarda %90’a varan indirim başladı

Türkiye’de 65 oyunun yetkili satıcısı olan Oyunfor.com, yüzlerce oyunu kapsayan Black Friday indirim dönemini erken başlattı. 3 Aralık’a kadar sürecek olan ve yüzde 90’a varan indirimler arasında popüler futbol oyunları FIFA 21 ve PES 21 öne çıkıyor.

Yılın en heyecanlı alışveriş dönemi Black Friday’in başlamasına bir hafta kala,“oyunun vazgeçilmez adresi” Oyunfor.com, özel indirim dönemini duyurdu. 19 Kasım – 3 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampanyalar ile sevilen yüzlerce oyunda %90’a varan fırsatlar oyunseverleri bekliyor.

Türkiye’de en sevilen oyunlar arasında yer alan FIFA 21, indirim döneminde 269 TL’lik fiyatıyla, PES 21 ise 32 TL’lik fiyat etiketiyle futbol meraklılarına keyif dolu anlar yaşatacak.

Oyunfor’un Black Friday indirimlerinin detayları aşağıdaki yer alıyor. Oyun Şirketi İndirim Oranı Kampanya Tarihleri EA %80’e kadar 21 Kasım – 30 Kasım Konami %70’e kadar 20 Kasım – 1 Aralık Ubisoft %70’e kadar 19 Kasım – 3 Aralık Daedalic %80’e kadar 19 Kasım – 26 Kasım Gearbox %80’e kadar 19 Kasım – 26 Kasım 505 Games %50’ye kadar 25 Kasım – 2 Aralık THQ Nordic %60’a kadar 25 Kasım – 3 Aralık

**

Oyunfor.com hakkında: 2010 yılında kurulan Oyunfor, çevrimiçi ve çevrimdışı PC, konsol ve mobil oyunları için “oyuncuyu esas alan” bir anlayışla hizmet veren dijital bir platformdur.Oyunseverlerin istek ve ihtiyaçlarına hizmet etmek amacıyla kurulan Oyunfor, her sene istikrarlı bir şekilde büyüme başarısını, müşteri memnuniyeti odaklı, hızlı, güvenilir, pratik, ulaşılabilir ve anlık geri bildirim veren alışveriş hizmeti sağlamasına borçludur.

Electronic Arts (EA), Ubisoft, Konami, Bethesda, Capcom, Riot Games, PUBG Corp, Crytek, Paradox, Techland dahil 85 oyun firmasının Türkiye’deki yetkili satıcısı olan Oyunfor, her biri alanında uzman, dinamik ve yenilikçi çalışanlardan kurulu ekibiyle en hızlı ve en iyi fiyat garantisini, satış öncesi ve sonrası sunulan en yüksek kalitede destek hizmetleriyle birleştirmektedir. Oyunfor, yerli ve yabancı iş ortakları ile küresel düzeyde markalaşma vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektedir.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login