3 sene önce
3 sene önce

Vodafone Red’lilerden sınırsız uygulamalara büyük ilgi

Vodafone Red’in yeni sınırsız tarifelerine ilgi artıyor. WhatsApp, Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Spotify ve Facebook Messenger gibi popüler uygulamaların internetinden yemediği yeni Red tarifelerini tercih eden müşterilerin veri kullanımında %67’ye varan artışlar yaşandı.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone’un, WhatsApp, Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Spotify ve Facebook Messenger gibi popüler uygulamaları sınırsız sunduğu yeni Red portföyüne ilgi her geçen gün artıyor. Sınırsız Red tarifelerini tercih eden müşterilerin veri kullanımında %67’ye varan artışlar yaşandı. Yeni Red portföyüyle müşterilerine WhatsApp ve Facebook Messenger üzerinden sesli ve görüntülü aramalarını sınırsız yapma imkânı sunan Vodafone, Instagram’da canlı yayın yapma ve izlemenin yanı sıra Instagram, YouTube, Facebook ve WhatsApp’ta video izlemeyi de sınırsız hale getirdi. Müşterilere popüler uygulamaları internetinden yemeden ve hız düşüklüğü olmadan kullanma imkânı veren yeni Red tarifeleri ayda 59 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Vodafone Red’in sadece tarifelerden oluşan bir dünya olmadığını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

“Müşterilerimizin uçtan uca iletişim ihtiyaçlarını karşılarken, onlara seyahatten ulaşıma, eğlenceden yeme içmeye kadar pek çok alanda ayrıcalıklar sunuyoruz. Salgınla birlikte değişen yaşam tarzlarını da göz önüne olarak müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak üzere Red dünyasını sınırsız uygulamalarla genişlettik. ‘Red yaparsa sınırsız yapar’ diyerek adım attığımız yeni dönemde müşterilemize önce WhatsApp ve Facebook Messenger üzerinden sesli ve görüntülü aramalarını sınırsız gerçekleştirme imkânı sunduk. Sonra bir adım daha atarak, Instagram’da canlı yayın yapmayı ve izlemeyi, ayrıca Instagram, YouTube, Facebook ve WhatsApp’ta video izlemeyi de Red’liler için sınırsız hale getirdik. Müşterilerimiz bu uygulamaları sınırsız kullanırken herhangi bir hız düşüklüğü yaşamıyor. Vodafone olarak, Red müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak ayrıcalıklar sunmaya devam edeceğiz.”

Aras Bulut İynemli anlatıyor

Vodafone’un yeni Red tarifeleri için hazırladığı reklam filminde markanın yeni yüzü Aras Bulut İynemli oynuyor. Filmde Instagram, YouTube, Facebook ve WhatsApp’ta sınırsız video izleme ayrıcalığı yaşayan Vodafone Red’lilerin hikâyeleri anlatılıyor.

“Vodafone Red’le Mücbir Sebepler” başladı

Vodafone Red, ünlü isimler Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın sevilen Instagram canlı yayını “Mücbir Sebepler”e de sponsor oldu. İkinci sezonunda “Vodafone Red’le Mücbir Sebepler” adıyla yayınlanacak olan programın ilk bölümü 13 Kasım Cuma gecesi gerçekleşti. Sınırsız sosyal medya keyfi konusunun ele alındığı programı Vodafone Red’liler internetinden yemeden izledi.

2 ay sürecek

“Vodafone Red’le Mücbir Sebepler”, gündemi kendine has diliyle yorumluyor. Programda Vodafone Red’e özel içerik ve entegrasyonlar da yer alıyor. Her geçen gün daha fazla takipçiye ulaşan program, içeriği ile büyük beğeni topluyor. Birçok ünlü ismin konuk olduğu “Vodafone Red’le Mücbir Sebepler” 2 ay sürecek.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login