3 sene önce
3 sene önce

Oyun dünyasının merakla beklediği POCO X3 NFC Türkiye’de satışa çıkıyor

Sektörü yeniden şekillendiren akıllı telefon markası POCO, yeni modeli POCO X3 NFC’yi Türkiye’de satışa sunuyor. 22 Ekim tarihinde satışa çıkacak olan POCO X3 NFC’nin ön satışları ise 19 Ekim Pazartesi günü başlıyor.

Genç teknoloji ve oyun meraklıları için özel olarak tasarlanan POCO X3 NFC, benzersiz tasarımı, üst düzey performansı ve uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine topluyor.

POCO X3 NFC’nin 6GB+64GB modeli 3.299 TL’den, 6GB+128GB modeli ise 3.339 TL’den 22 Ekim tarihi itibariyle n11.com’da online olarak satışa sunuluyor. 19 Ekim’den 21 Ekim gün sonuna kadar geçerli olacak olan ön satışa özel fiyat kampanyası kapsamında; 6GB+64GB modeli 2.999 TL’den, 6GB+128GB modeli ise 3.199 TL’den tüketiciyle buluşuyor.

Tam ihtiyacınız olan performans

POCO X3 NFC, Qualcomm’un en yeni ve en güçlü 700 serisi 4G işlemcisi olan SnapdragonTM 732G’yi dünyada ilk kez kullanan telefon ünvanını taşıyor. POCO X3’ün en önemli özelliklerinden bir diğeri ise telefonu oyun gereksinimlerine göre ayarlayan ve kullanıcıların cihazın güçlü donanımından en iyi şekilde yararlanabilmelerine olanak tanıyan Game Turbo 3.0’ın en son sürümüne sahip olması. Telefonun, Z eksenli doğrusal motoru ise farklı senaryolar için tasarlanmış 150’den fazla titreşim modu ile mükemmel dokunsal geribildirim sağlıyor.

Tam ihtiyacınız olan pil ömrü: 65 dakikada yüzde 100 şarj

POCO X3 NFC, 5.160 mAh pili sayesinde tek şarjla, iki güne kadar kullanım imkanı sağlayan inanılmaz bir performans sunuyor. 33W hızlı şarj özelliğine sahip cihaz sadece 65 dakika içinde %100 şarj oluyor. %62 şarj seviyesi için cihazın 30 dakika şarjda kalması yeterli.

Tam ihtiyacınız olan deneyim: 120Hz + 240Hz ekran

POCO X3 NFC, POCO’nun yeniliklerin herkes tarafından erişilebilir olmasını sağlama hedefi doğrultusunda, 120Hz yenileme hızı ve 240Hz dokunmatik örneklem hızının müthiş kombinasyonunu bir araya getiren uçtan uca 6,67″ FHD + DotDisplay ekranıyla sıra dışı bir deneyim sunuyor. POCO X3 NFC, fiyat kategorisinin çok üzerinde kusursuz bir ekrana sahip. DynamicSwitch işlevi, kullanım durumuna ve ekranda görüntülenen içeriğin biçimine bağlı olarak telefonun otomatik olarak 50, 60, 90 ve 120Hz arasında geçiş yaparak güç tasarrufu yapmasına olanak tanıyor. 240Hz dokunmatik örneklem hızı cihazın olağanüstü ekran yeteneklerini daha da güçlendirerek rakiplerinin önüne geçmesini sağlıyor. Şu anda piyasada bulunan birçok amiral gemisi akıllı telefondan %33 daha hızlı yanıt veren POCO X3 NFC, üstün kullanıcı deneyimiyle kullanıcılara en sofistike oyunlarda dahi pazardaki diğer telefonlara göre büyük bir rekabet avantajı sağlıyor.

Tam ihtiyacınız olan fotoğraflar: 64MP AI destekli dörtlü kamera sistemi

POCO X3 NFC, 64MP ana kamera, 13MP ultra geniş açılı kamera, 2MP makro kamera ve 2MP derinlik sensöründen oluşan birinci sınıf AI destekli bir dörtlü arka kamera sistemine sahip. Altı adet kaleydoskop seçeneği, Gold Vibes modu, Cyberpunk modu, çok sayıda yeni fotoğraf filtresi ve AI Skyscaping 3.0 gibi özellikler kullanıcıların sosyal medyada herkesin dikkatini çekecek yaratıcı içerikler oluşturmalarına olanak tanıyor.

Cihazda video meraklıları da unutulmadı. 4K video kaydının yanı sıra akıcı video yakınlaştırma, odak zirvesi ve AE/AF kilidi gibi özellikler video çekimini daha keyifli bir hale getiriyor. LOG/RAW format desteği ve Vlog modu, kullanıcıların sadece en önemli anları, en yüksek kalitede yakalayabilmesini sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda telefonu video içerikleri üretmek için yarı profesyonel bir iş istasyonuna dönüştürüyor.

POCO Hakkında

POCO, 2018 yılında akıllı telefon alanında uzmanlardan oluşan son derece deneyimli ve tutkulu bir ekip tarafından Xiaomi Group altında kurulmuş bağımsız bir akıllı telefon markasıdır. İlk modeli POCO F1, inanılmaz performansı sayesinde teknoloji meraklıları arasında ve medyada hızlı bir şekilde popüler bir hale geldi. POCO, vizyonunun bir parçası olarak “ihtiyacınız olan her şey, ihtiyacınız olmayan hiçbir şey” sloganıyla sadece gerçekten önemli olan inovasyonları sunarak en üst düzey performansı ve en son teknolojileri çok daha geniş bir kullanıcı kitlesine getirmeyi amaçlıyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login