3 sene önce
3 sene önce

Dört dörtlük eğlence EMAAR’da!

Yeni konseptiyle Türkiye’de ilk kez Emaar’da eğlence ve aksiyon tutkunlarıyla buluşan The Jump’tan, pek çok farklı konseptte lisanslı oyunlarıyla etkileyici VR Room’a, Türkiye’nin ilk interaktif su altı deneyimi sunan ekranının yanı sıra penguenlerden timsahlara yüzlerce su altı canlısının bir arada görülebildiği Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi’ne Emaar’da eğlence bir başkadır

Emaar, 7’den 70’e her yaşa hitap eden eğlence alanlarıyla çocuklardan yetişkinlere tüm misafirlerini sağlıklı ve hijyenik bir ortamda dolu dolu vakit geçirmeye davet ediyor.

Yeni nesil eğlence The Jump Emaar’da keşfedilmeyi bekliyor.

Yeni konseptiyle Türkiye’de ilk defa Emaar’da açılan, eğlence ve aksiyonu bir arada sunan oyun alanı The Jump, kelimenin tam anlamıyla ayakları yerden kesiyor. The Jump, eğlence tutkunlarına dev topların içinde yuvarlanarak adrenalin dolu dakikalar ve ağların üzerinde futbol oynayarak benzersiz anlar sunuyor.

En gözde lisanslı oyunlar VR Room’da…

VR Room ise her yaştan oyun tutkununu sanal gerçekliğin etkileyici dünyasında buluşturuyor. VR Room’da birbirinden farklı konseptte, en gözde lisanslı oyunlar arasında gösterilen Arizona Sunshine, Beat Saber, Creed, Job Simulator, Pistol Whip, Raw Data, Space Pirate ve Superhot bulunuyor.

Emaar’dan Türkiye’nin ilk interaktif su altı deneyimi

Türkiye’nin ilk interaktif su altı deneyimi sunan ekranı sayesinde dünya akvaryumlarında dahi görülmeyen büyük beyaz köpek balığı, Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi’nde ziyaretçileri ile buluşuyor.Bu çok özel interaktif ekrana elle yaklaşıldığında su dalgaları hareketleniyor, su altının güneşin konumuna göre aydınlanıp kararmasının birebir simülasyonu eşliğinde büyük beyaz köpek balığı, su kaplumbağası, mercanlar ve binlerce su altı canlısı deniz dibindeymişçesine gözlemlenebiliyor.

İnteraktif ekranının yanı sıra birbirinden farklı 200’e yakın türde 20 binin üzerinde su altı canlısını görme şansı sunan Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi’ni ziyaret edenler; tropikal su altı canlıları başta olmak üzere dev timsahlar ile yavrularının, su samurlarının, dev su farelerinin ve penguenlerin olağanüstü dünyalarını keşfetmenin heyecanını yaşama şansına sahip oluyor. Dileyen konuklarına su altı tüplü dalış imkânı da sunan Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, su altının büyülü dünyası ile tanışmak ve birbirinden renkli balıklar ile karşılaşmak isteyenlere şahane bir tatil günü vadediyor.

Hem çalışanlarının hem de misafirlerinin sağlığını düşünerek en titiz şekilde tüm hijyen kurallarına uygun hizmet sunan Emaar, eğlence alanlarının tamamında ateş ölçümü yapılarak, maske ve sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde konuklarını ağırlıyor. Yüzde 100 temiz hava döngüsüyle çalışan en yeni teknolojiye sahip hava filtrelerini kullanan Emaar, eğlence ve macerayı seven her yaştan misafirini sağlıklı ve güvenli bir ortamda keyifli vakit geçirmeye davet ediyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login