3 sene önce
3 sene önce

Şiir gibi şair Esra Ceylan

Şiir ekspresi kitabının yazarı Esra Ceylan geçtiğimiz günlerde izmirde bir şiir klibi çekti.

Kitap büyük bir aşkı ve sonrasında terk edilişin acısını anlatıyor.

Şair bu kitabın duygusal bir şiir yolculuğu olduğunu söylüyor. Mümkün olduğunca aşkın acısını anlatmaya çalışan bu kitabının „Beni attın ateşe“ isimli şiirine klip çekmeye karar verdikten sonra ifp-medya ve zenfilm ortaklığıyla, klip izmir de çekilmiştir. Sahnelerde iki sevgilinin aşkı ve sonrasında onun acısı canlandırılmakta. Burada kullanılan at ve şairin narçiçeği rengi elbisesi dikkatleri üzerine çekti.

Başarılı ekip hem sanatsal hemde duygusal yönden yaratıcılığını konuşturan klip için şimdiden güzel tepkiler alıp beğeni topladı. Ayrıca klibin teaser’ı da bir okadar merak uyandırıyor.

Bir şiir klibinin hep bir hayali olduğunu ve bunu gerçekleştirebilmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden yazar Esra Ceylan izleyenlerin beğenisine sunmak istediğini söyledi.

Şiirden bir kıta:

Mührü vurdun kalbime ve sonra da gittin, sen beni bile bile uçurumdan aşağıya ittin.

Böylesine seven bir kalp bu aşkı unutur mu zannettin?

Söylesene duygularımın sahibi beni ölüme nasıl terk ettin Kısa film yönetmeni: Özer Kesemen Fotoğraf: Nuri Karaçam Fon Müzik: Levent Çakır Seslendirme: Yiğit Vatansever, Esra Ceylan Oyuncu: Aytaç Bayram Make-up-artist: Özlem Yıldız BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Etiketler :
Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login