3 sene önce
3 sene önce

Samsung Q95T QLED Smart 4K TV, filmleri 4K kalitesinde izleyiciler ile buluşturuyor!

Samsung Electronics’in kullanıcıların tercihine göre 55″, 65″ ve 75″ seçeneklerine sahip Q95T QLED Smart 4K TV modeli ile film izlerken evinizde nerede oturursanız oturun mükemmel bir görüntü deneyimi yaşayabiliyorsunuz.

Samsung Electronics’in Q95T QLED Smart 4K TV modeli; ister karanlıkta ister aydınlık ortamlarda olsun sunduğu ayrıntılarla, nerede oturursanız oturun sağladığı mükemmel izleme deneyimi ile film ve dizilerden aldığınız keyfi artıran bir ürün olarak dikkatleri üzerine çekiyor. 55″, 65″ ve 75″ seçenekleri ile tüketicilere sunulan bu TV, Quantum İşlemci 4K ve Nesne Takip Eden Ses (OTS) teknolojileri ile de farklılaşıyor.

Karanlık ve aydınlıkta ayrıntılı görüntüler

Arka ışık bölge kontrolü teknolojisini ifade eden Direct Full Array sayesinde aydınlık ve karanlık sahneler için daha yüksek kontrast elde edildiğinden ayrıntıları net bir şekilde izleme imkanı bulabiliyorsunuz.Q95T, Direct Full Array 16X sayesinde çok daha yoğun bölgesel arka aydınlatma kontrolü ile ultra derinliğe sahip siyah ve saf beyaz tonlar sunuyor.

Ekranın karşısında oturmak zorunda değilsiniz

Q95T QLED Smart 4K TV’nin Ultra Geniş İzleme Açısı özelliği sayesinde, her açıdan tüm ayrıntıları görmeniz de mümkün. Bu TV sayesinde çevredeki ortam koşulları değişse de görüntü kalitesi bozulmuyor. Ultra Geniş İzleme Açısı TV’yi yandan izleseniz dahi size tutarlı bir görüntü sunuyor. Parlaklığı otomatik olarak ayarlayarak izleme ortamına aktif bir şekilde uyum sağlıyor. Böylece evinizde dilediğiniz koltuğa oturarak iyi bir izleme deneyimini yaşamaya devam edebiliyorsunuz.

Mükemmellik için güçlü bir zekâ

Q95T QLED Smart 4K TV’de yer alan diğer bir teknolojisi ise Quantum İşlemci 4K. Samsung’un güçlü işlemcisi Quantum İşlemci 4K, görüntü kalitesini izleme koşullarına göre optimize ederek içeriği geliştiriyor. Ayrıca 4K AI Görüntü Yükseltme teknolojisi yapay zeka ile donatılmış Quantum İşlemcisini kullanarak girdi kaynağını otomatik olarak analiz ederek görüntü parazitlerini azaltıyor, kayıp ayrıntıları düzeltiyor. Bu özellik sayesinde izlediğiniz görüntü, kaynağından 4K olmasa da bundan bağımsız olarak 4K çözünürlük kalitesinde görüntü sunuluyor.

Nesneleri takip eden aktif ses

Film izlerken görüntü kadar ses de önemlidir. Bu nedenle bu TV’de film tutkunları için OTS (Nesne Takip Sistemli Ses) teknolojisi de bulunuyor. OTS sayesinde, ses ekranda nesnelerin hareketlerini takip ettiğinden her zamankinden daha dinamik bir şekilde akıyor. Böylelikle filmlerdeki nesnelerin hareketine göre, o bölgedeki televizyonun arkasına da konumlanmış dâhili hoparlörler aktif hale geliyor, gerçekçi ve üç boyutlu bir ses deneyimi sunuluyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login