4 saat önce
4 saat önce

İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversitelilerin barınma ücretlerine zam yapmadı

İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversite öğrencilerine hizmet veren sosyal tesislerindeki barınma ücretlerine zam yapmadı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın kararı doğrultusunda gençler bu hizmetten geçen yılın fiyatlarıyla yararlanacak. 

Ekonomik krizin derinden etkilediği gençlerin barınma sorununun çözümüne destek olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, sosyal tesislerin barınma ücretlerine zam yapmadı. İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İZELMAN AŞ bünyesindeki sosyal tesisler, bu yıl 72 kız, 108 erkek öğrenciyi ağırlayacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın aldığı karar doğrultusunda geçen yılın fiyatı olan aylık 2 bin TL aynı şekilde devam edecek. Tesisler için kayıtlar tamamlandı. 

Belli kriterlere göre kabul ediyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca ve Karşıyaka’da bulunan İZELMAN Sosyal Tesisleri ile yeni eğitim-öğretim yılında da hizmet verecek. Yeni misafirlerini daha iyi ve sağlıklı koşullarda ağırlamak için tadilatları yapılan ve yenilenen tesislere, şehir dışından üniversiteyi kazanarak İzmir’e yerleşecek öğrenciler, kapasite doğrultusunda ve belli kriterlere göre kabul ediliyor.   
Karşıyaka’da bulunan İZELMAN AŞ Örnekköy Sosyal Tesisleri Misafirhanesi kız öğrenciler için, Buca Sosyal Tesisleri Misafirhanesi ise erkek öğrenciler için barınma hizmeti veriyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
SON DAKİKA