3 saat önce
3 saat önce

Aksigorta ve CarrefourSA’dan Okula Dönüş Kampanyası

Bu kapsamda Aksigortalılar, Aksigorta Mobil uygulamasında yer alan Pazaryeri menüsünden alacakları kampanya kodunu, CarrefourSA kartlarıyla yapacakları her 1.000 TL ve üzeri alışverişlerinde kullanarak tek seferde 100 TL puan kazanabilecek.

 

Aksigorta Mobil uygulaması, kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmaya kaldığı yerden devam ediyor. Aksigorta bu sefer de mobil uygulamasının Pazaryeri bölümü üzerinden CarrefourSA ile yeni bir kampanya başlattığını duyurdu.

 

Müşteri odaklı yaklaşımıyla yenilikçi ürün ve hizmetler sunan Aksigorta ve organize gıda perakende sektörünün öncü markası CarrefourSA’nın Okula Dönüş Kampanyası kapsamında Aksigorta müşterileri; Aksigorta Mobil uygulamasında yer alan Pazaryeri menüsünden alacakları kampanya kodunu, CarrefourSA kartlarıyla yapacakları her 1.000 TL ve üzeri alışverişlerinde kullanarak tek seferde 100 TL, kampanya süresi boyunca toplamda 300 TL puan kazanabilecek.

 

Aksigorta’nın mobil uygulaması, müşteriler için diğer tüm kanallarla entegre olacak dijital bir hizmet noktası sunuyor. Bu sayede müşterilere çoklu kanal özgürlüğü sağlaması ve Aksigorta’nın farklı sektörlerdeki iş birlikleriyle müşterilerine daha fazla değer yaratabilmesinin yanı sıra acente ve müşteri arasında yeni bir ilişki kurma biçimi sağlayacak dijital bir platform olmasıyla öne çıkıyor.

 

Aksigorta ve CarrefourSA Okula Dönüş Kampanyası, 11 Ekim 2024 tarihine kadar geçerli olacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
SON DAKİKA