2 saat önce
2 saat önce

Merkezefendi’de Adrenalin Rüzgarı Esti

Denizli Offroad Spor Kulübü (DENDOFF) tarafından Merkezefendi Belediyesi, Spor Toto ve ICRYPEX katkılarıyla gerçekleştirilen 2024 PETLAS 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası’nın 4. ayağı 18 araç ve 36 sporcu katılımıyla gerçekleştirildi.

İki gün boyunca Denizli Merkezefendi ilçesinde devam eden organizasyon, ilk gün Yeşil Yayla Mahallesi’ndeki Pamukkale etabı, pazar günü ise Merkezefendi Belediyesi seyirci etabında koşuldu. Kalabalık bir izleyici topluluğu tarafından ilgi ve heyecanla takip edilen organizasyonda, sporcular zorlu engeller ve rakipleriyle zamana karşı mücadele ettiler.

Yarış sonunda genel klasman birincisi Kenan Özsoy-Harun Deynek olurken, Ergün Çirkin-Batuhan Korkut ikinciliği ve Ramazan Karaçelik-Caner Bal da üçüncülüğü elde eden ekipler oldular. Sınıf 3’te İsmail Karancı-Murat Karancı ve Sınıf 4’te Ramazan Karaçelik-Caner Bal ilk sırada yer alırken, SSV sınıfında ise Ergün Çirkin-Batuhan Korkut ile Kenan Özsoy-Harun Deynek eşit puanla birincilikleri paylaştılar.

PETLAS 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası, 19-20 Ekim tarihlerinde Trabzon Offroad Kulübü (TROFF) tarafından Akçaabat’ta düzenlenecek olan 5. ayak ile devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
SON DAKİKA