2 saat önce
2 saat önce

Avrupa Spor Haftası Etkinliklerle Kutlanacak

Avrupa Spor Haftası etkinlikleri, 23-30 Eylül tarihleri arasında “Aktif ol” (Be active) sloganı ile Çorlu’nun farklı noktalarında kutlanacak.

Bu yıl Çorlu’da ilk kez düzenlenecek olan Avrupa Spor Haftası kapsamında etkinliklere katılacak vatandaşlar farklı spor aktivitelerinin yanı sıra sağlık hizmetlerinden de ücretsiz olarak faydalanacak.

Her yaştan bireyi buluşturan ve hareket bilincini artıran Avrupa Spor Haftası etkinlikleri 23 Eylül 2024 Pazartesi günü Gölbaşı Gençlik Parkı’nda Nagehan Erden İle Güne Merhaba Yogası ile başlayacak. Katılımcıların etkinlik alanına ulaşabilmesi için ücretsiz servis sağlanırken ücretsiz servis hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, Çorlu Belediyesi sosyal medya hesaplarından paylaşılan kayıt formunu doldurarak bu hizmetten faydalanabilecek.

Avrupa Spor Haftası etkinliklerinin ikinci gününde Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yüzme yarışmaları düzenlenecek.

26 Eylül 2024 Perşembe tarihinde etkinliklerin üçüncü günü kapsamında Cumhuriyet Parkı’nda 20.00 – 21.00 saatleri arasında zumba etkinliği gerçekleşecek. Zumba eğitmenleri Tuğba Cömert Özak ve Seda Meriç eşliğinde katılımcılar, müzik ve dansın birleştiği dünyaca ünlü spor dalı zumbayla hareketli dakikalar yaşayacaklar.

Haftanın dördüncü günü 27 Eylül 2024 Cuma günü Ünal Baysan Kültür Merkezi Türkan Saylan Konferans Salonu’nda “Hızlı Satranç Turnuvası” gerçekleştirilecek. Her yaştan katılımcıya açık olan turnuvaya katılmak isteyen vatandaşlar, Çorlu Belediyesi sosyal medya hesaplarından paylaşılan kayıt formunu doldurarak turnuvaya katılabilecek.

Avrupa Spor Haftası’nda tenis ve basketbol dalında da turnuvalar düzenlenecek. Çorlu Belediyesi Tenis Kompleksinde düzenlenecek olan “Tenis Turnuvası”, 18 yaş üstü tenisçilere ev sahipliği yapacak. Tenis turnuvasına katılmak isteyen vatandaşlar, yine Çorlu Belediyesi sosyal medya hesaplarından paylaşılan kayıt formunu doldurarak bu turnuvada yarışabilecek. 28-29 Eylül tarihlerinde ise Ziya Berhan Kılıç Spor Salonu’nda, aralarında ÇBSK Basketbol Takımının da yer aldığı 4 takımın katılımıyla “3. Trakya Cup Basketbol Şenliği” düzenlenecek.

Ayrıca Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Çorlu İlçe Sağlık Müdürlüğü Sağlıklı Hayat Merkezi tarafından hafta boyunca gerçekleştirilecek tüm etkinlik noktalarında kurulacak hizmet stantlarında ücretsiz olarak boy, kilo ve tansiyon ölçümleri yapılacak. Tüm etkinlikler ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
SON DAKİKA