5 gün önce
5 gün önce

TECNO PHANTOM V Flip2 5G’yi Tanıttı: İkonik Estetik, Yenilikçi Yapay Zeka ile Fütüristik Yaklaşım Katlanır Telefonda Buluşuyor

Günlük hayata cep boyutunda kolaylık ve zarafet getiren PHANTOM V Flip2 5G, TECNO’nun yepyeni TECNO AI yapay zeka işlevleri paketi ile baştan sona donatıldı. Bu paket, yükseltilmiş Gemini entegreli Ella AI Assistant, AI Artboard, AI Writing ve çok daha fazlasını içeriyor. Ayrıca sonsuzluk havuzundan ilham alan çarpıcı ThruPool kapak ekranı, amiral gemisi görüntüleme sistemi, ultra düz amiral gemisi ana ekran ve 70W Ultra Şarj özellikli uzun ömürlü 4720mAh Süper Pil, katlanabilir telefon deneyimini bir üst boyuta taşıyor. 

TECNO Genel Müdürü Jack Guo, şunları söylüyor: “TECNO’da, ürün tasarımımızda biçim ve işlevin eşit derecede önemli olduğuna inanıyoruz. Bu iki unsuru cep boyutunda bir cihazda mükemmel bir şekilde bir araya getiren yeni PHANTOM V Flip2 5G’yi kullanıcılarımızla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu şık yeni kapaklı telefon, TECNO’nun küresel kullanıcılarımızın yaşamlarında eğlenceli, işlevsel ve devrim niteliğinde fütüristik tasarım ve teknolojiler sunma taahhüdünü yansıtıyor.”

 

TECNO AI: Yaratıcılığın Başyapıtı

 

PHANTOM V Flip2 5G, küçük boyutuna rağmen içerik üreticilerine ve moda tutkunlarına büyük bir yaratıcılık artışı sağlayan yenilikçi AI işlevleriyle dolu. TECNO AI, yaratıcılığı, rahatlığı ve eğlenceyi artıran, her kullanıcının yaratıcılığının kilidini açarak sosyal medyada öne çıkmasına yardımcı olan yeni bir AI işlevleri paketinden oluşuyor.

 

İster sosyal medyada gezinin, ister iş projelerini yönetin veya arkadaşlarınızla parti düzenleyin, TECNO AI’nın Gemini ile entegre Ella Yapay Zeka Asistanı her zaman yardıma hazır. Ella, sorulara akıcı bir şekilde yanıt vererek gerçek zamanlı bilgilere dayalı akıllı yanıtlar vermek için çevrimiçi arama özellikleri ve Akıllı Soru-Cevap özelliği sunuyor. Buna ek olarak, kullanıcılar Ella ile duvar kağıtlarını ayarlamaktan sistem dilini değiştirmeye kadar 400’den fazla sistem işleviyle daha akıllı bir şekilde etkileşime girebiliyor. PHANTOM V Flip2 5G ayrıca AI Metin Özeti ve yüz yüze AI Çeviri özelliklerine de sahip. Bunun yanında metin özeti, metin oluşturma, düzeltme ve yeniden yazma yetenekleri gibi AI Yazma işlevleriyle de kullanıcıların değerli zamanlarından tasarruf sağlıyor.

 

Akıllara durgunluk verecek sonuçlar ortaya koymak adına insana özgü sınırsız hayal gücünü yapay zekanın gücüyle birleştiren TECNO AI’nın yaratıcı araçları, kullanıcılara kendilerini ifade etmeleri için yeni yollar sağlıyor. AI Artboard ve AI WallPaper ile herkesin sanatsal birer başyapıt ortaya koyabilmesi için AI kullanıcıların basit karalama çizimlerini inanılmaz sanat eserlerine dönüştürüyor. Magic AI Eraser, kullanıcıların dağınıklığı veya yoldan geçenleri kaldırarak fotoğraflarını kurtarmalarını sağlıyor. One Click Cutout, kullanıcıların görseller üzerine uzun basarak nesneleri otomatik olarak tanımasını ve çıkarmasını sağlayarak hızlı ve zahmetsiz görüntü paylaşımı sağlıyor.

 

Mükemmel Görüntüleme Eşliğinde ThruPool Kapak Ekranı

 

Şık ve akıcı tasarımın simgesi olan PHANTOM V Flip2 5G’nin ThruPool Kapak Ekranı, sonsuzluk havuzlarından ilham alan şık bir tasarıma sahip. Kapak, hafif kavisli ana gövdeyle mükemmel bir şekilde bütünleşen 3,64 inçlik bir ekrana ev sahipliği yapıyor. Kamera lensi ekran boyunca güzel bir şekilde akan piksellerin içine daldırılmış olarak sunuluyor.

 

PHANTOM V Flip2 5G, kullanıcıların hayatını kolaylaştırmak üzere çoğu zaman ana ekranı açmaya bile gerek duymadan 2 binden fazla uygulamayı destekleyerek kapak ekranının günlük fonksiyonunu yeniden tasarlıyor. Önceki modele kıyasla büyük ölçüde yenilenen ekran hem görsel olarak çarpıcı hem de son derece işlevsel. Ekran, kullanımı doğal hale getirmek için daha büyük ve daha düzenli bir şekle sahip, 413PPI çözünürlüğünde ve dinamik bir yapıya sahip.

 

Cihazın ana ekranı sürükleyici bir amiral gemisi telefon deneyimi sunarken, kapak ekranı daha fazla işlevsellik sunmak için yeni bir tasarıma sahip. Geleneksel kart tarzı tasarımın aksine PHANTOM V Flip2 5G’nin masaüstü uygulama merkezi, kullanıcıların verimsiz kaydırmalar olmadan harici ekranda daha fazla işlemi tamamlamasına olanak tanıyor. Kullanıcılar, adım sayısı ve hava durumu gibi kullanışlı özelliklere anında erişim için kısayol simgeleri ayarlayabiliyor. Ekran ayrıca hızlı yanıtlar da dahil olmak üzere kolay arama ve yazma için tam klavye ekranını destekliyor.

 

Kullanıcılar ayrıca özelleştirilebilir ekranlar ve sevimli interaktif evcil hayvanlarla akıllı telefon etkileşimlerine daha fazla karakter katabiliyor. Kapak ekranı, dergiden grafitiye veya kontrasta kadar çeşitli stillerle kişiselleştirilebiliyor. Ayrıca Outer Screen Cute Pet 2.0’a eklenen beş yeni hayvan, ekrana daha da fazla şirinlik katıyor. Kullanıcılar eğlenceli etkileşimlere girmek için evcil hayvanlarını sevebiliyor. Oyun severler için ekran, Cute Pet Jump, 2048 Landmark Edition, Cute Pet Elimination Music, Sudoku ve daha fazla bir dizi mini oyun sunuyor. Böylece kullanıcılar ana ekranı bile açmadan eğlenceye dalabiliyor.

 

Amiral Gemisine Yakışır Nitelikte Fotoğraflar, FreeCam ile Daha da İyi

 

PHANTOM V Flip2 5G, cebe sığan mükemmel boyutuna rağmen 50MP ana kamera, 50MP ultra geniş açılı kamera ve 32MP ön kamera ile amiral gemisi akıllı telefonların düzeyinde bir kamera sistemi sunarken, flip formuyla yeni çekim perspektiflerine olanak tanıyor.

 

Güçlü arka kameralar, 2x genişletilmiş odak uzaklığı ve 2x-10x yakınlaştırma ile optik tabanlı kayıpsız yakınlaştırma yeteneği sunuyor. Yani görüntü yakınlaştırıldığında bile görüntü kalitesi korunuyor. Düşük ışıkta arkadaşlarınızın veya unutulmaz parti anlarının fotoğraflarını çekmek için 1/1.57″ büyük ana kamera sensörü ve 1µm pikseller, gelişmiş netlik, parlaklık ve ton eşliğinde net ve ayrıntılı fotoğraflar ortaya koyuyor. Ana kamera hareket halindeyken bile net ve sabit videolar için 1080p@60fps Ultra HD video sabitleyiciyi destekliyor.

 

32MP parlayan selfie ön kamerası, daha ince özellikleri ayırmayı sağlayan, daha hassas insan gözü otomatik odaklama özelliğine sahip gelişmiş faz algılamalı otomatik odaklama (PDAF) ile süper selfie’ler yakalamak veya heyecan verici vlog’lar çekmek için ideal. Ön yüzeydeki flaş ve fiziksel düzeyde dolgu ışığı ile donatılmış olan bu kamera, düşük ışıklı ortamlardaki özçekimler için ışık kaynağı sorununu çözerek loş ışıktaki özçekimleri daha net, daha parlak ve daha gerçekçi hale getiriyor.

 

Katlanabilir tasarımı ile PHANTOM V Flip2 5G, daha yaratıcı bir görüntüleme deneyimi sunmak için standart çekimi tersine çeviriyor. Çekim sırasında 30-150° arasında herhangi bir açıda gezinebilen kullanıcılar FreeCam çekimi ile yeni perspektifleri keşfedebiliyor. FreeCam Selfie, FreeCam Grup Selfie ve FreeCam Video, kullanıcıların heyecan verici eller serbest çekimler yapmak için katlanabilir tasarımdan en iyi şekilde yararlanmasını sağlıyor. Kullanıcılar telefonu havaya kaldırarak tripoda ihtiyaç duymadan inanılmaz FreeCam Timelapse ve FreeCam Long Exposure çekimler yapabiliyor.

 

FreeCam’in yanı sıra, katlanabilir çift ekran tasarımı yeni ve beklenmedik çekim yöntemlerine olanak tanıyor. Ultra Selfie ile kullanıcılar, cihazın amiral gemisi seviyesindeki arka kameralarını kullanarak cihazı açmadan son derece ayrıntılı, ultra geniş açılı selfie’ler çekebiliyor. Kapak Ekranı Önizlemesi ile çekim ekranı hem ana ekranda hem de kapak ekranında görüntüleniyor. Böylece çekimin öznesi, çekimin gerçek zamanlı olarak nasıl görüneceğini tam olarak görebiliyor. Retro DV Modu ile kullanıcılar, cihaz havada tutulurken klasik video kamera titreşimlerini hissedebiliyor, yerleşik şablonlar ve filtrelerle atmosferik çekimler oluşturabiliyor.

Ultra düz, Amiral Gemisi Netliğinde 120Hz Ana Ekran

 

PHANTOM V Flip2 5G, ikonik ThruPool kapak ekranının yanı sıra, kullanıcılara sürükleyici bir görüntüleme deneyimi sunmak için kusursuz bir ultra düz 6,9 inç amiral gemisi ana ekrana sahip.  120Hz LTPO kendinden uyarlamalı yenileme hızına sahip ekran, kesintisiz ve dinamik ekran etkileşimleri sunuyor. 100 P3 renk gamına sahip AMOLED FHD+ ekran zengin bir görüntüleme performansı ortaya koyarken, 2160Hz yüksek seviyeli PWM karartma, ekranın daha rahat görüntülenebilmesi için parlaklığı kontrol ediyor.

 

Düzenli katlama ve açma işlemlerinde bile ana ekranın kırışıklık çizgisi, cihazın çift sarmal yıldız izli su damlası menteşesi sayesinde minimum düzeyde tutuluyor. Havacılık sınıfı süper dayanıklı çelik kullanılarak üretilen menteşe, açılıp kapanmaya sıkı bir uyum sağlarken en az 400 bin kez normal sıcaklıkta katlama, 150 bin kez yüksek sıcaklıkta katlama ve 100 bin kez düşük sıcaklıkta katlama ömrü sunuyor.

 

Ana ekran ve güçlü menteşe, FreeForm hovering özelliğini mümkün kılıyor. Cihaz 30-150° arasında herhangi bir açıdayken, kullanıcılar cihazı havada tutabiliyor ve yeni şekillerde kullanabiliyor. FreeForm, Kamera ve Visha Player gibi sistem uygulamalarının yanı sıra YouTube, WhatsApp, Netflix, Disney+, Zoom, Google Meet ve Messenger gibi popüler üçüncü parti uygulamalar da dahil olmak üzere çok çeşitli uygulamaları destekliyor.

Büyük Batarya, Hızlı Şarj

 

PHANTOM V Flip2 5G, kategorisindeki en büyük pil kapasitesine ve en yüksek şarj hızlarından birine sahip olarak kullanıcıların pil endişesi olmadan tüm gün cihazlarını rahatça kullanmalarını sağlıyor. Güçlü 4720mAh Süper Batarya, cihazı tüm gün süren aktiviteler için güvenilir bir yol arkadaşına dönüştürüyor. 70W Ultra Şarj, sadece 15 dakikada %50 şarj ve 43 dakikada tam şarj sağlıyor. Büyük pil kapasitesi ve hızlı şarj teknolojisinin bu kombinasyonu kesintisiz kullanımı ve üstün rahatlığı garanti ederek PHANTOM V Flip2 5G’yi hareket halindeyken mükemmel bir yol arkadaşı haline getiriyor.

İkonik estetik ve yenilikçi yapay zekayı bir araya getiren yeni TECNO PHANTOM V Flip2 5G, ileri görüşlü bireylere inanılmaz bir yaratıcı destek sağlayan fütüristik bir kapaklı telefon. Gelişmiş teknolojileri ve göz alıcı tasarımı sayesinde, günlük deneyimleri cep boyutunda yeni bir stil ve eğlence seviyesine taşımayı vaat ediyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
SON DAKİKA