5 gün önce
5 gün önce

İlköğretim Haftası Burhaniye’de Düzenlenen Törenle Kutlandı

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası, Burhaniye’de düzenlenen törenle kutlandı. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban’ın katıldığı programlarda İlk olarak Atatürk Anıtı’na Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin bırakılmasının ardından kutlamalar, Şehit Pilot Üsteğmen Erdem Mut Ortaokulu’nda devam etti. 

 

Şehit Pilot Üsteğmen Erdem Mut Ortaokulu’nda düzenlenen kutlama törenine Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Burhaniye İlçe Emniyet Müdürü Faik Karabaş, Burhaniye İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Binbaşı Ünal Bayhan, Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni ve ilçe protokol üyeleri katıldı. 

 

Öğrenciler tarafından dinleti, şiir ve halk oyunları gösterilerinin sergilendiği programda yeni gelen öğrencilere bayrak teslimi yapıldı. Yapılan törende resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve ödülleri Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş tarafından takdim edildi. 

Kutlamalar daha sonra öğrencilerin Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ile hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
SON DAKİKA