3 gün önce
3 gün önce

‘Sand Carstle’ eseri Mercedes-Benz ve Pilevneli Gallery iş birliğiyle MOMO Bodrum’da

Mercedes-Benz’in ikonik G-Serisi şeklindeki dev bir kum kalıbını sembolize eden eser, çocukluk yıllarının neşesini ve yaratıcılığını yetişkinliğin rafine stiliyle birleştiriyor. 

Sanatın çeşitli alanlarına destek vererek kültürel ve sanatsal gelişime katkıda bulunmayı sürdüren Mercedes-Benz, bu yaz Bodrum ziyaretçilerine benzersiz bir sanat deneyimi sunuyor. Pilevneli Gallery iş birliğiyle sergilenen “Sand Carstle” isimli eser, hareketli ve sabit üç boyutlu ve dijital eserleriyle tanınan Sucuk & Bratwurst imzasını taşıyor. Mercedes-Benz’in sürdürülebilirlik vizyonu ile uyumlu olarak çevre dostu malzemeler ve tekniklerle hayata geçirilen eser, markanın yenilikçi ve estetik yönünü yansıtırken çocukluk anılarına atıfta bulunan tasarımıyla sanat tutkunlarını geçmişe yolculuğa çıkarıyor. 

Mercedes-Benz Otomobil Pazarlama ve Kurumsal İletişim Grup Müdürü Ezgi Yıldız Kefeli, “Pilevneli Gallery iş birliğiyle hayata geçirilen bu eser, Mercedes-Benz’in sanata ve sanatçıya olan desteğini ve sanat dünyasına taşıdığı yenilikçi yaklaşımını bir kez daha gözler önüne seriyor. Sanatçılarımız, eserin eğlenceli ve çocuksu ruhunu markanın sofistike yönüyle başarılı bir şekilde dengeledi. Sürdürülebilirlik odaklı üretim süreci ise Mercedes-Benz’in doğaya olan saygısını ve sorumluluğunu yansıtıyor. Bu eserin, ziyaretçilerin içlerindeki çocuğu uyandırarak yüzlerine bir tebessüm yerleştireceğine inanıyorum” dedi.

Üretim süreci iki ay süren ve yaklaşık 1,5 metre uzunluğunda olan Sand Carstle, yaz sezonu boyunca MOMO Bodrum’da ziyaret edilebilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
SON DAKİKA