2 gün önce
2 gün önce

Burhaniye’de Kadınlar Buluşması Gerçekleşti

Burhaniye Belediyesi, kadın vatandaşlarının taleplerini dinlemek ve belediye hizmetleri hakkında bilgilendirmeler yapmak amacıyla Hacıahmet Mahallesi’nde bulunan Necdet Tosun Parkı’nda bir buluşma düzenledi.

Düzenlenen buluşmaya, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Tuna, Burhaniye Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Av. Ayşe İnce Gündüz, Burhaniye Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Zehra Yüce, Burhaniye Belediyesi’ne bağlı hizmet veren Psikolojik Danışmanlar Deniz Akcan Orcan ile Zerya Demir, Hacıahmet Mahallesi Muhtarı Engin Menemen, Yunus Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akbaş ve kadın vatandaşlar katılım sağladı.

Düzenlenen buluşmada, kadın vatandaşlara Burhaniye Belediyesi’nin sunduğu hizmetler detaylı bir şekilde anlatıldı. Katılımcılar, belediyenin sosyal hizmetler, sağlık, eğitim ve altyapı konularında yürüttüğü projeler hakkında bilgilendirildi. Ayrıca, kadın vatandaşların belediyeden beklentileri ve talepleri de dinlenerek not alındı.

Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Tuna, “Aile içerisinde kadınların, çocuklar üzerinde rol model olduğu kanaatindeyim. Kadınlarımızın sesini dinlemek, onların ihtiyaçlarına yönelik daha etkili çözümler üretmemizi sağlıyor. Bu tür buluşmalar, vatandaşlarımızın beklentilerini ve taleplerini doğrudan öğrenmemiz açısından büyük önem taşıyor. Burhaniye Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

Kadınlar buluşması, karşılıklı görüş alışverişi ve soru-cevap şeklinde son buldu. Kadınlar, belediye yetkililerine teşekkür ederek, taleplerinin dikkate alınmasından duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
SON DAKİKA