2 gün önce
2 gün önce

30’uncu yılını kutlayan GÜSOD, 26-30 Haziran Özel Güvenlik Günü ve Haftası’nda Anıtkabir’i ziyaret etti

Yönetim kurulu üyeleri ve özel güvenlik görevlilerinden oluşan bir heyet, bu anlamlı ziyarette Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle andı. Anıtkabir defterini imzalayan GÜSOD Başkanı Turgay ŞAHAN, şu ifadelere yer verdi: “Özel güvenlik görevlilerimiz; ülke genelinde kamu güvenliğin tesisine yönelik olarak tamamlayıcı mahiyetteki görevlerini büyük fedakârlık ve özveriyle ifa etmenin haklı gururlarını yaşıyorlar.

Bizler, Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileriyiz. Gösterdiğiniz yoldan ayrılmadan; aydınlık yarınlara, kararlılıkla yürüyüşümüzü sürdürüyoruz ve sürdüreceğiz.” 

Özel güvenlik sektörüne ve paydaşlarına katkı sağlayacak faaliyetleri hayata geçiren Güvenlik Servisleri Organizasyon Derneği (GÜSOD), kuruluşunun 30’uncu yıl dönümünü, Özel Güvenlik Günü ve Haftası kutlamalarıyla birleştirerek anlamlı bir etkinliğe imza attı. 26-30 Haziran Özel Güvenlik Günü ve Haftası kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı. GÜSOD üyeleri ve özel güvenlik görevlileri, Anıtkabir’i ziyaret ederek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygı ve minnetlerini ifade ettiler. Ziyaret sırasında heyet, Atatürk’ün mozolesine çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu.

GÜSOD Başkanı Turgay ŞAHAN, özel güvenlik görevlilerinin huzur ve güvenliğin sağlanmasında kritik bir rol üstlendiklerini vurgulayarak, “Özel güvenlik görevlilerimizin özverili çalışmaları, toplumun huzur ve güven içinde yaşamasına büyük katkı sağlıyor” dedi.

Ziyaret sırasında Özel Güvenlik Günü ve Haftası kapsamında bir konuşma gerçekleştiren ŞAHAN, “Özel güvenlik sektörünün, kamu güvenliğinin sağlanmasında önemli bir tamamlayıcı güç olarak faaliyet gösterdiğinin altını çizen GÜSOD Başkanı Turgay ŞAHAN, “Kuruluşumuzun 30’uncu yıl dönümünde ve Özel Güvenlik Günü ve Haftası nedeniyle Ata’mızın huzurunda olmaktan gurur duyuyoruz. GÜSOD olarak, özel güvenlik hizmetlerinin kalitesini artırmak, sektörün gelişimini desteklemek ve çalışanların haklarını korumak amacıyla çalışmalar yapıyoruz. Özel güvenlik görevlilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesi, mesleki yeterliliklerinin artırılması için tüm gücümüzle hizmet vermeye kararlıyız. GÜSOD olarak, 30 yıl boyunca özel güvenlik sektörüne yaptığımız katkılar göz önüne alındığında, Anıtkabir ziyaretimiz bir vefa ve minnetle anma isteğidir. Özel güvenlik hizmetleri, kamu düzeninin sağlanması, suçların önlenmesi ve acil durumlarda hızlı müdahale gibi birçok alanda kritik bir rol oynuyor. 26-30 Haziran Özel Güvenlik Günü ve Haftası’nda, tüm özel güvenlik görevlilerinin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyor, emekleri ve katkıları için herkese teker teker teşekkür ediyorum. Toplumumuzun güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden çalışan tüm özel güvenlik görevlilerimizin Özel Güvenlik Günü ve Haftası’nı kutluyorum” diye konuştu.

Ardından Anıtkabir’de bulunan hatıra defterini imzalayan GÜSOD Başkanı ŞAHAN, şu ifadeleri kullandı:

“Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK;

Özel Güvenlik Sektörünün öncü sivil toplum kuruluşu olan GÜSOD, bu yıl kuruluşunun 30’uncu yıl dönümünü kutluyor. Bugün; aynı zamanda 26-30 Haziran “Özel Güvenlik Görevlilerinin Günü ve Haftası”nı idrak etmenin heyecanı ve mutluluğu içinde zatıalileriniz huzurundayız.

Özel güvenlik görevlilerimiz; 

Ülke genelinde kamu güvenliğin tesisine yönelik olarak tamamlayıcı mahiyetteki görevlerini; büyük fedakârlık ve özveri ile gece-gündüz; yaz-kış demeden, 7 gün 24 saat sürdürerek devletimizin emrinde milletimizin hizmetinde ifa etmenin haklı gururlarını yaşıyorlar.

Bizler; 

Mirasınız olan Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileriyiz. Gösterdiğiniz yoldan ayrılmadan; aydınlık yarınlara, kararlılıkla yürüyüşümüzü sürdürüyoruz ve sürdüreceğiz.

Ruhun şad olsun ATAM!”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
SON DAKİKA