4 gün önce
4 gün önce

Selçuklu Belediyesi personeli kan bağışı konusunda farkındalık oluşturma adına belediye hizmet binasına gelen Kızılay Mobil Kan Merkezi’ne kan bağışında bulundu

Selçuklu Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına personelin yanı sıra vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Kan bağışının sağlık açısından  faydalı olduğu bilinirken belediye hizmet binasına kurulan stantlarda gerekli tetkikleri yapıldıktan sonra kan vermesine engel teşkil edecek herhangi bir rahatsızlığı bulunmayan gönüllü personel ve vatandaşlardan doktor kontrolünde kan alındı. Toplanan kanlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Başkan Pekyatırmacı: “Kan bağışı kampanyasına desteğimiz devam edecek”

Kan bağışı noktasında örnek olan belediye personeli ve vatandaşlara teşekkür eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “ Sosyal sorumluluk görevlerimizden bir tanesi de uygun olan vatandaşlarımızın kan bağışında bulunması. Bu anlamda Kızılay Kan Merkezi ile ortaklaşa belirli periyotlarda kan bağışı kampanyaları düzenliyoruz. Kan bağışında bulunmak hem kendi sağlığımız için hem de hayati öneme sahip olan bir sosyal sorumluluktur. Verilen bir ünite kan onlarca insanın hayatını kurtarabilir. Selçuklu Belediyesi olarak kan bağışı kampanyasına verdiğimiz destek bundan sonrada devam edecek” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
SON DAKİKA