4 gün önce
4 gün önce

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Bayramlaşma Heyecanı

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, yaklaşan Kurban bayramı öncesi müdürlük personeli ile bayramlaştı. Bayramlaşma merasimine İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Müfettişleri Başkanı Koray Aykurt, il müdür yardımcıları, şube müdürleri ve tüm personel katıldı.

15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törende konuşan İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, ” Bayramın manevi iklimini en güzel şekilde teneffüs etmek için hep birlikte gayret gösterdik. Bu kıymetli günler, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, kalplerimizi yakınlaştıran bu manevi iklim, Yüce Allah’ın bizlere bir hediyesi ve ikramıdır.’ diyerek sözlerine başladı.

‘Ben’i Biz Yapabildiysek Bayramlar Bayram Olur’

‘Adalet ve merhametle nefes aldığımız her günü bir bayram olarak idrak ediyoruz.’ diyen Yahşi şöyle konuştu: ‘Eğer ‘ben’i biz yapabildiysek; yetimin, öksüzün, yaşlının, garibin duasında olabildiysek bayramlar bayram olur! İzmir eğitim ailesi olarak evlatlarımızı kültür, medeniyet ve inancımızın en güzel hasletleriyle donatarak yarınlara hazırlamak vazifelerin en büyüğüdür. İzmir’in en büyük ailesi olarak İzmir’de bir başarı varsa bu siz değerli çalışma arkadaşlarımın katkısı ile gerçekleşmektedir. İzmir’de evlatlarımız için yaptığımız her çalışmada sizlerin emeği ve katkısı çok kıymetli. Birlik, beraberlik varsa başarı da vardır. Bu başarı, hepimizin başarısıdır. Bayram sevincimizi yaşarken Gazze ve Doğu Türkistan’da zulüm gören kardeşlerimizin acısını yüreğimizde taşıyoruz. Bu mübarek günlerde dualarımızla onların yanında olalım ve tüm mazlumlar için adalet ve barış niyaz edelim. Milletçe her güçlüğün üstesinden gelmemize vesile olan mübarek Kurban Bayramı’mızı kutluyor, Yüce Allah’tan ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde ailelerimiz ve sevdiklerimizle geçireceğimiz nice mutlu ve huzurlu bayramlar temenni ediyorum.’ diyerek herkesin bayramını kutladı.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, konuşmasının ardından tüm personelle tek tek bayramlaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
SON DAKİKA