1 sene önce
1 sene önce

Puma'da Üst Düzey Atama

 Sahip olduğu köklü spor mirasıyla dünyanın önde gelen global spor markası PUMA’nın

Türkiye ve Körfez Ülkeleri bölgelerinden sorumlu Pazarlama Direktörü görevine Murat Dülge atandı. 

Global spor markası PUMA’nın bölgesel yönetici kadrosuna üst düzey bir atama gerçekleştirildi. PUMA’nın Türkiye ve Körfez Ülkeleri bölgelerinden sorumlu Pazarlama Direktörü olarak atanan Murat Dülge, Ocak 2023 itibariyle görevine başladı.

Çalışma hayatına Malta’da PepsiCo Pazarlama departmanında başlayan Murat Dülge, 1 yıl sonra kariyerine Oslo/Norveç’te devam etti. 2001 yılında Londra’da Hewlett Packard firmasına transfer olan Dülge, bu firmada bankacılık ve finans sektöründe özel projelerin yöneticisi olarak çalıştı. Londra’daki kariyerine Charles Marcus Financial Consulting firmasında Global Pazarlardan Sorumlu M&A Direktörü olarak devam eden Murat Dülge; şirket evlilikleri ve birleşmesi konularında birçok önemli projeye imza attı. Aynı dönemde merkezi Londra’da olan bir spor pazarlama şirketinin kurucu ortağı olarak başta Liverpool Football Club olmak üzere birçok Premier Lig Kulübünün sponsorluk gelirlerini artırmak konusunda arabuluculuk ve danışmanlık yapan Murat Dülge, 2018 yılında Fenerbahçe Spor Kulübü’nde Chief Revenue Officer olarak görevlendirildi ve 2020 yılının Mart ayından itibaren Türkiye Futbol Federasyonu’nda Pazarlama ve Ticari İlişkilerden sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yaptı. Murat Dülge, evli ve 2 kız çocuğu babasıdır.

Murat Dülge, PUMA’da Türkiye ve Körfez Ülkeleri’nin pazarlama görevlerinden sorumlu olarak, sponsorluk ilişkilerinin ve marka bilinirliğinin en üst seviyede geliştirilmesi ve ticari pazarlama hedeflerinin gerçekleştirilmesi alanlarında faaliyet gösterecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login