1 sene önce
1 sene önce

Nevşehir Belediyespor Yönetiminden Taraftarlara Çağrı

Nevşehir Belediyespor Yönetim Kurulu tarafından, Amasyaspor maçı öncesi taraftarına omuz omza statta buluşma çağrısı yapıldı.  

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve geçtiğimiz hafta deplasmanda Yomraspor’u mağlup eden Nevşehir Belediyespor, 5 Şubat Pazar günü Gazi Stadı’nda Amasyaspor ile karşılaşacak.

Yomraspor karşısında aldığı galibiyetle puanını 33’e çıkartan ve Play-Off grubunun son sırasındaki Belediye Kütrahyaspor ile puanını eşitleyerek 7. sıraya yükselen Nevşehir Belediyespor, 11. sıradaki Amasyaspor’u yenerek ligdeki iddiasını sürdürmek istiyor.

Cezasının sona ermesi ile birlikte haftalar sonra ilk kez taraftarlarının karşısına çıkacak olan ve bu önemli müsabaka öncesinde hazırlıklarını Teknik Direktör Yusuf nezaretinde kendi tesislerinde sürdüren kırmızı beyazlı ekipte hedef mutlak 3 puan. 

Kendi evlerinde oynayacakları Amasyaspor maçı için kentin çeşitli noktalarına astırdıkları billboardlar ile taraftarlarını maça davet eden Nevşehir Belediyespor Yönetim Kurulu, bu maçı da kazanarak taraftarlarının desteği ile ligin ikinci devresinde yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor. 

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Nafiz Dirikoç, “Takımımız ligin ikinci devresinde aldığı Kelkit Belediyespor ve Yomraspor galibiyetleri ile iyi bir hava yakaladı. Bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Bunun için teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz. 

Play-Off grubunda üst sıralara tırmanmak ve hedeflerimize ulaşmak için taraftarlarımızın da desteğine ihtiyacımız var. Bugüne kadar her şartta bizleri fedakarca destekleyen tüm taraftarlarımızı hafta sonu Gazi Stadı’na gelerek takımlarını desteklemeye davet ediyorum.” dedi.
 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login