1 sene önce
1 sene önce

Kolcuoğlu: “Birlikte inandık, birlikte başaracağız"

Göreve geldiği günden itibaren ‘Spor Saray’da mottosuyla her türlü branşın desteklenmesi gerektiğini önemle vurgulayan Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, geleceğin yıldızlarını bulmak için Saray Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’ne tam yetki ve talimat verdi.

SARAYBELEDİYESPOR GELECEĞİN YILDIZLARINI YETİŞTİRİYOR
Geçtiğimiz sonbaharda kurulan Saray Belediyespor Kulübü geleceğin yıldızlarını bulmak amacıyla ilçedeki tüm okullarda futbolcu taraması yaparak, minik yetenekleri tespit etmişti. Bu bağlamda 8-13 yaş arasında bulunan ve gelecekte başarılı birer futbolcu olmak isteyen çocuklarımız, Saray Belediyespor bünyesindeki tecrübeli antrenörlerce eğitilmeye devam ediyor.

“GÜZEL İLÇEMİZ SARAY’DAN DÜNYADA SES GETİRECEK FUTBOLCULAR ÇIKACAK”
Konuyla ilgili bilgi veren Saray Belediyespor’un deneyimli hocası Bora Kolcuoğlu şu şekilde konuştu:
“Bir futbolcunun yetişmesinde en önemli gelişim sürecinin çocukluk çağları olduğunu defalarca deneyimleyerek, gözlemleyerek, bizzat tecrübe ederek öğrenmiş insanlarız. Bu yüzden çalışmalarımızı geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız üzerinde yoğunlaştırmayı öncelikli görev olarak önümüze koyduk. Önceki deneyimlerimiz futbolda çok çalışarak, çok emek harcayarak, birincilikler, şampiyonluklar kazanılabileceğini bizlere gösterdi. Ancak bölge çapında, ülke çapında emsalsiz futbolcular yetiştirebilmenin yegane koşulunun çocuk yaşta futbol merakı ve eğitimiyle mümkün olduğunu da gördük. Bunu bizzat yaşamış ve hayata geçirmiş, her şeyden önce bunun için futbola gönül vermiş insanlarız. Güzel ilçemiz Saray’dan bölgemizde, ülkemizde ve dünyada ses getirecek nice futbolcuları yetiştirmek gibi bir idealimiz var. Bu ideale katkı sunan tüm çalışma arkadaşlarımıza, minik yeteneklerimizden hiçbir desteği esirgemeyen ailelerine ve aşkla mücadelen yavrularımıza teşekkürü bir borç biliriz. Birlikte inandık, birlikte başaracağız.”

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login