1 sene önce
1 sene önce

TOD'un yeni dizisi Sarmaşık Zamanı'nın ilk afişi ve ilk teaser'ı yayınlandı!

Merakla beklenen dizi SARMAŞIK ZAMANI, afiş ve teaser’ını aynı anda izleyicinin beğenisine sundu.

Çekimleri İstanbul’da devam eden Sarmaşık Zamanı dizisi, henüz yayına girmeden yayınlanan afiş ve teaser’ı ile merak uyandırmayı başardı. Kuvvetli kadrosu ve dikkat çeken hikayesiyle beklenen TOD’un yepyeni dizisi SARMAŞIK ZAMANI afiş ve ilk teaser’ını aynı anda yayınladı. 

Yapımcılığını duayen isim Faruk Turgut’un üstlendiği, yetenekli yönetmen Gökçen Usta’nın yönettiği, Savaş Korkmaz’ın senaryosunu kaleme aldığı, idari yapımcılığını OM CONTENT’in üstlendiği, merak uyandıran hikayesi ve güçlü kadrosuyla yakında TOD’da yayın hayatına başlayacak olan SARMAŞIK ZAMANI’nın başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu, Onur Tuna, Hazal Türesan ve Yiğit Kirazcı’ya, usta isimler Emre Karayel, Emel Çölgeçen, Özgür Emre Yıldırım, Müge Bayramoğlu, Fatih Berk Şahin ve Tilbe Saran eşlik ediyor. SARMAŞIK ZAMANI’nın oyuncu kadrosunda ayrıca başarılı isimler Pervin Bağdat, Pelin Ermiş, Mesut Yılmaz, Gökçe Güneş Doğrusöz, Ayşe Melike Çerçi, Uğur Karabulut, Funda Güray, Yılmaz Sütçü de yer alıyor. 

Mutlu bir evliliği, sevdiği bir işi olan Ezgi, bir gün karşısına çıkan bir yabancının söyledikleriyle inandığı her şeyi sorgulamaya başladı. Kocası Kerem, gerçekte nasıl bir insandı? Görünüşte mutlu olan evlilikleri belki de dağılmanın eşiğindeydi. Ezgi, duyduklarına mı, gördüklerine mi yoksa hissettiklerine mi inanması gerektiğini bilmiyordu. Sorgulamalarının sonucunda Ezgi kendini bir karakolda bulacaktı. Kerem, bir kadını öldürmüş olabilir miydi? 

TOD’un merakla beklenen yeni dizisi Sarmaşık Zamanı, Türkiye’nin yanı sıra Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesindeki 20 ülkenin tamamında aynı anda yayınlanacak.

“SARMAŞIK ZAMANI”

YAPIM: GOLD FİLM 

YAPIMCI: FARUK TURGUT

İDARİ YAPIM: OM CONTENT

KATEGORİ: TOD ORIGINALS

PLATFORM/KANAL: TOD / beIN SERIES 

SENARİST: SAVAŞ KORKMAZ

YÖNETMEN: GÖKÇEN USTA

TÜR: PSİKOLOJİK GERİLİM, DRAMA

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: ÖZGÜR DEMİR

MÜZİSYEN: SERKAN ÖLÇER, ECE ÖLÇER

SANAT YÖNETMENİ: ESRA ORAL

YARDIMCI YÖNETMEN: MUSTAFA PAZARCIK 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login