1 sene önce
1 sene önce

Riot Games ve Xbox XBOX Games Pass İş Birliği Detayları Açıklandı

Riot Games ve Xbox güçlerini birleştirerek Riot'un oyunlarını Xbox Game Pass'e getiriyor. Bu kapsamda, tüm Riot Games oyunlarındaki karakterler Xbox Game Pass abonelerine ücretsiz olacak. Riot’un tüm oyunlarında geçerli olacak ödüllere ve üyelere özel ayrıcalıklara erişim hakkı kazanmak için Riot hesabı ve Game Pass üyeliği yeterli olacak.

 

Riot Games ve Xbox güçlerini birleştirerek Riot'un en büyük oyunlarını Xbox Game Pass'e getiriyor. Dünyanın en tutkulu oyuncu topluluklarından ikisi bir araya gelirken, özel fırsatlar da oyuncuları bekliyor. İş ortaklığı, Game Pass'te bir ilk olarak PC oyunlarının yanı sıra Riot'un mobil cihazlara özel ve mobil cihazlar üzerinden erişilebilir oyunlarını da kapsıyor. 13 Aralık'tan itibaren, tüm oyunlarda geçerli seçkin ödüllere ve üyelere özel ayrıcalıklara erişim hakkı kazanmak mümkün olacak. 

 

League of Legends ve Valorant’ta tüm karakterler açık olacak

İş birliği kapsamında League of Legends'teki tüm şampiyonlar ve Valorant'taki ajanlar Xbox Game Pass kullanıcıları için tamamen açılacak. Ayrıca Riot Games oyunlarından League of Legends: Wild Rift, Legends of Runeterra ve Teamfight Tactics için de özel fırsatlar geçerli olacak. Tüm oyunlarda 20 oranında XP bonusu da Xbox Game Pass abonelerine tanınacak. Tüm bunlar için sadece Xbox uygulamasıyla Riot Games hesabının birbirine bağlanması gerekiyor. Xbox Game Pass'e özel içeriklere 13 Aralık tarihinden itibaren ulaşılabilecek.

 

Oyun içi ödül fırsatları 

Ayrıca Xbox profillerini Riot Hesaplarına bağlayan oyuncular sınırlı süreliğine ilave oyun içi ödüller de kazanacak. 8 Aralık 2022'den 1 Ocak 2023'e kadar geçerli olacak fırsatlar şu şekilde: 

  • VALORANT – Cep Sage'i Uğuru
  • League of Legends – Usta İşi Sandık ve Anahtar
  • Teamfight Tactics – Nadide Minik Efsane Yumurtası
  • Wild Rift – Rasgele İfade Sandığı
  • Legends of Runeterra – Prizmatik Sandık

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login