1 sene önce
1 sene önce

Av Başlıyor: “The Witcher 3: Wild Hunt” Yeni Nesil Güncellemesi GeForce NOW’a Geliyor

Çılgın GFN Perşembesi — The Witcher 3: Wild Hunt yeni nesil güncellemesi, önümüzdeki hafta GeForce NOW’da yayınlanacak. Bu GFN Perşembe günden ise üyeler, kütüphaneye eklenen sekiz yeni oyunun yanı sıra Fortnite ve Genshin Impact'in yeni sezonlarına erişebilecek.  

 

Ayrıca, en yeni GeForce NOW uygulaması, üyelerin en sevdikleri Ubisoft oyunlarına daha hızlı girmelerine yardımcı olan Ubisoft Connect oyun kitaplığını senkronize etme desteğiyle bu hafta kullanıma sunuluyor.

 

Triss the Season

CD PROJEKT RED, The Witcher 3: Wild Hunt — Complete Edition için yeni nesil güncellemeyi 14 Aralık Çarşamba günü yayınlıyor. Güncelleme Steam, Epic Games veya GOG.com'da oyun saphiplerine ücretsiz olarak sunulurken GeForce NOW üyeleri, hemen hemen tüm cihazlarda iyileştirmelerden yararlanabilicek. 

 

Yeni nesil güncelleme, büyük ölçüde iyileştirilmiş görseller, yeni bir fotoğraf modu ve Netflix'in The Witcher serisinden ilham alan içerikler getiriyor. Ayrıca, oyuna sinematik ayrıntılar katan ışın izlemeli ortam perdeleme, gölgeler ve yansımaların yanı sıra RTX Global aydınlatmayı da ekliyor.

 

Geralt of Rivia’ya  evlat edindiği kızı Kehanetin Çocuğu ve güçlü Kadim Kan'ın taşıyıcısı Ciri'yi  bulma görevinde yardım edin.  GeForce üyeleri oyunun güncellemesini indirip yüklenmesini beklemeye gerek kalmadan,  tüm cihazlarda oynayabilcek.  

 

Senkronize Olun

GeForce NOW 2.0.47 uygulama güncellemesi, Ubisoft Connect hesaplarını GeForce NOW kitaplığıyla senkronize etme desteğiyle bu hafta kullanıma sunuluyor.

 

Üyeler, Ubisoft Connect için bu yeni oyun kitaplığı senkronizasyonu ile Ubisoft oyunlarına daha hızlı ve daha kolay erişebilecek. Senkronize edildikten sonra üyeler, tüm cihazlarda Ubisoft hesaplarına, doğrudan Ubisoft veya Epic Games Store'dan satın alınan desteklenen GeForce NOW oyunlarının akışı sırasında otomatik olarak giriş yapabilecek. Bunlar, Rainbow Six Siege ve Far Cry 6 gibi başlıkları içermektedir.

 

Güncelleme ayrıca, Chromebook yerleşik mikrofonlarla sesli sohbete iyileştirmelerin yanı sıra hata düzeltmeleri de içeriyor. Önümüzdeki günlerde PC, Mac ve tarayıcı istemcilerine gelecek olan güncellemeler için beklemede kalın.

 

‘Tis the Seasons 

Aksiyon GeForce NOW'da asla bitmiyor. Bu hafta, buluttan yayınlanan en popüler oyunlardan bazılarına güncellemelerle birlikte, oynanacak sekiz yeni oyun geliyor.

 

Üyeler artık GeForce NOW'da mevcut olan Fortnite Bölüm 4'e erişebiliyor. Bu bölümde yeni bir ada, yeni dövülmüş silahlar, yeni bir bölge ve ister arazi motosikleti sürmek ister kartopu üzerinde yuvarlanmak olsun, etrafta dolaşmanın yeni yolları yer alıyor. Geralt of Rivia'nın kendisi de dahil olmak üzere yeni bir savaşçı kadrosu da mevcut bulunuyor.

 

Genshin Impact'in Sürüm 3.3 “All Senses Clear, All Existence Void” GeForce NOW'da yayınlanmaya hazır. Sürüm, yeni bir etkinlik sezonu, Genius Invokation TCG adlı yeni bir kart oyunu ve iki güçlü müttefik — Wanderer ve Faruzan — daha fazla hikaye, eğlence ve zorluklar getiriyor. 

İşte bu hafta buluta gelen oyunların tam listesi:

  • Chained Echoes (Steam’da Yeni Sürüm)
  • IXION (Steam ve Epic Games Store’da Yeni Sürüm)
  • Knights of Honor II: Sovereign (Steam ve Epic Games Store’da Yeni Sürüm)
  • Swordship (Steam’da Yeni Sürüm)
  • Togges (Steam’da Yeni Sürüm)
  • SAMURAI MAIDEN (Steam’de Yeni Sürüm, Aralık 8)
  • Saints Row IV (Epic Games Store’da ücretsiz, Aralık 8-15)
  • Assassin’s Creed Valhalla (Steam)

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login