1 sene önce
1 sene önce

Hepsiburada, Efsane İndirimlerle Kia Otomobil satışına başlıyor

Geçen sene 4 dakika içinde 20 otomobilin satıldığı özel kampanya için yeni tarihler belli oldu. Kia’nın üç modeli, bu yılki Efsane Kasım kapsamında 24-25 Kasım tarihlerinde Hepsiburada müşterilerine özel fiyat ve fırsatlarla sunulacak.

 

24-25 Kasım günlerinde, Kia’nın üç farklı modeli, ÖTV matrah indirimine ek efsane İndirimlerle satışa çıkacak. Geçen sene Efsane Kasım döneminde, 20 otomobilin 4 dakika gibi rekor bir sürede satışının gerçekleştiği kampanya için bu sene de nefesler tutuldu.

 

Kampanya kapsamında bu sene Kia Picanto 1.0L Cool   Benzinli Otomatik 2022, Kia Rio 1.4L Cool Benzinli Otomatik 2022, ve Kia Stonic 1.4L Cool Benzinli Otomatik 2022 model otomobiller yeni sahiplerini bulacak. 

 

Ekonomik motoru, kompakt yapısı ve otomatik vitesli olması sebebiyle şehir içi kullanıcıların gözdesi olan Kia Picanto 1.0L Cool Benzinli 2022, piyasa fiyatı en uygun modellerden biri. Kampanya kapsamındaki B segmenti SUV sınıfı bir araç olan Kia Stonic 1.4L Otomatik 2022 ise diğer SUVlara göre daha uygun fiyatlı ve aile otomobili olarak dikkat çekiyor.

 

Kampanyada otomobillerin tüm bedelleri tek seferde kredi kartı veya havale yoluyla ödenecek. Satın alma işlemi, Hepsiburada’dan herhangi bir standart ürün almak kadar kolay ve hızlı olacak. Sipariş sonrasında bayi, müşterilerle iletişime geçerek ruhsat ve diğer işlemler için gerekli evrakları talep edecek.

 

*Kampanya kapsamında satışa sunulan araç fiyatları 24 Kasım 2022 tarihinde Resmî Gazete’de yayınlanan 6417 sayılı karar doğrultusunda güncellenen ÖTV matrahlarına göre hesaplanmıştır.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login