1 sene önce
1 sene önce

Kripto para dünyası Ankara’da masaya yatırılıyor

Gerçekleştirdiği etkinliklerle farkındalığı artıran Sentez Medya, etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Sektör paydaşı kişi, kurum ve kuruluşların desteğiyle Ankara’da gerçekleştirilecek olan 1. d’konomi Dijital Para Zirvesi, 3 Kasım 2022’de Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Merkez Binası’nda yapılacak.

 

Bir zamanlar sadece teknoloji meraklılarının ve yazılım heveslilerinin uzmanlık alanı olan kripto para, bugünlerde geleneksel para birimlerine en güçlü rakip olarak finans piyasalarındaki yerini almış durumda. Son yıllarda ise kripto para, dijital para, elektronik para… vb. kavramlar o kadar fazla telaffuz ediliyorki bu kavramların anlamlarının ne olduğu soruları da dolayısıyla o kadar fazla soruluyor. İşte tam da bu noktada 1. d’konomi Dijital Para Zirvesi, farkındalık misyonuyla devreye giriyor. Bu zirvede kripto paralar ve diğer tüm kavramları dijital para özelinde değerlendirilecek. Yapılan çalışmalar, hazırlanmakta olan mevzuatlar, kısacası kripto dünyası konusunda her türlü bilgiye ulaşabileceğiniz ve merak edilenleri öğrenebileceğiniz bir etkinlik olacak.

 

Blockchain ve kripto paralar hakkında en detaylı bilginin yer alacağı bu etkinliğin amacı sektörü oluşturan altı paydaşı bir araya getirmek. Bu paydaşları (kullananlar, üretici ve borsalar, üniversiteler, medya, STK’lar ve kamu karar vericileri) bir araya getirerek, sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login