1 sene önce
1 sene önce

Hedefimiz Kentimizin Her Köşesini Aynı Modern Altyapı Standardına Kavuşturmak

Nevşehir’de hep kalıcı hizmetler yapmak adına hareket ettiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Hedefimiz kentimizin her köşesini aynı modern altyapı standardına kavuşturmak" dedi.

 

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Sümer Mahallesi’nde Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen altyapı yenileme çalışmalarını inceledi. Fevzi Çakmak Caddesi’nde devam eden çalışmalar hakkında Başkan Yardımcısı Ersin Erol’dan bilgiler alan Savran, çalışmalarda görev yapan belediye personellerine kolaylıklar diledi.

 

Mahalle sakinleri ile de sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Savran, altyapı çalışmaları sırasında gösterdikleri sabır ve verdikleri destekten dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

 

Altyapı çalışmalarının zor ve meşakkatli olduğunu bu sebeple altyapı çalışmalarına başlamanın cesaret gerektirdiğini söyleyen Savran, bu yılsonuna kadar şehrin birçok noktasında altyapı probleminin tarihe karışacağını kaydetti.

 

Altyapının zor ancak kalıcı işler olduğunu belirten Savran, "Bu süreçte bize destekleriyle güç veren ve sabır gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Sümer Mahallemizde altyapı çalışmalarımız tamamlandıktan sonra üstyapı çalışmalarına başlayacağız. Mahallemizde sıcak asfalt konforu ile birlikte cadde ve sokakların çehresini değiştireceğiz. Hedefimiz kentimizin her köşesini aynı modern altyapı standardına kavuşturmak" diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login