2 sene önce
2 sene önce

eKampüs’le yaz döneminde kesintisiz gelişim fırsatı

ÖRAV’ın uzaktan eğitim platformu eKampüs, öğretmen eğitimlerinin yanı sıra tüm bireylere açık gelişim eğitimleri de sunuyor.

 

 

 Öğretmen Akademisi Vakfı, 2009’dan bu yana eğitimde fırsat eşitliğine hizmet eden bir bilgi ve paylaşım merkezi olan eKampüs ile yaz tatilinde de öğretmenlerin gelişimine katkıda bulunuyor. eKampüs’te öğretmenlerin ve eğitim sorumlularının mesleki ve kişisel gelişimlerini destekleyen eğitim programları ve modüllerin yanı sıra, tüm bireylerin faydalanabileceği ‘’herkes için eğitimler’’ kategorisi de bulunuyor. 
 

2008 yılında zamanının ötesinde bir vizyonla Garanti BBVA tarafından kurulan Öğretmen Akademisi Vakfı, eKampüs Uzaktan Eğitim Platformu ile öğretmenlerin ve eğitim sorumlularının mesleki ve kişisel gelişim ihtiyaçlarını karşılayarak, öğretmen eğitiminde fırsat eşitliği sağlamayı hedefliyor. Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri’ne de entegre olan eKampüs, bu sayede 1 milyon öğretmene doğrudan erişim imkanı sağlıyor. Öğretmenlere video tabanlı mikro öğretim modülleri, canlı dersler ve platform üyelerinin paylaştıkları içeriklere ulaşabilecekleri bir ortam sunan eKampüs aynı zamanda güvenli ve etkileşimli bir deneyim paylaşım platformu.

‘’2021 yılında ÖRAV, tüm eğitim programları ve seminerleriyle, 46.921 öğretmene ulaştı’’
 
eKampüs’ün yenilenen altyapısı ile içeriklerinin zenginleştiğini vurgulayan ÖRAV Genel Müdürü Tuba Köseoğlu Okçu ‘’eKampüs’ün pandemi öncesinde altyapısı yenilendi ve içerikleri zenginleştirildi. Bu sayede platform, yüz yüze eğitimlerin durma noktasına geldiği pandemi koşullarında, evlerinden öğrencilerinin gelişimi için çabalayan öğretmenleri güçlü bir şekilde destekledi. Bugün eKampüs, ÖRAV’ın tüm eğitimlerinin merkez üssü oldu. Programlarımız MEB akreditasyonu ile MEBBIS sisteminden öğretmenlere duyuruluyor, öğretmenlerimiz eğitimlerine ÖRAV eKampüs’ten ücretsiz olarak katılabiliyor ve başarı-tamamlama durumlarına bağlı olarak MEB onaylı katılım sertifikası alabiliyor. 2021 yılında ÖRAV, tüm eğitim programları ve seminerleriyle, 46.921 öğretmene ulaştı’’ dedi.

 ‘Öğretmenlerin yanı sıra tüm yetişkinlerin faydalanabileceği eğitimler de mevcut’
 
‘’Herkes için eğitimler’’ kategorisi ile öğretmenlerin yanı sıra tüm yetişkinlerin faydalanabileceği içerikler sunan eKampüs, 6 yeni eğitimi daha kullanıcılarına açtı.  Psikolojik dayanıklılık, bilinçsiz önyargı, zehirli iletişimin panzehirleri, beyin ve nörobilim, doğru ses kullanımı gibi bireysel gelişimi destekleyen eğitimler ve daha fazlasına eKampüs’ten erişmek mümkün: ekampus.orav.org.tr

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login