2 sene önce
2 sene önce

Gençlerin Abisi İbrahim’e Umut Oldu

Ağrı Tutak'lı Erhan Öztürk, Türkiye Gençlik Vakfı olan TUGVA Menemen ilçe temsilciliğine atandı.

 

İzmir’in menemen ilçesine bağlı Doğa Köy'de yaşayan SMA hastası olan 17 yaşındaki İbrahim Yaman'a umut oldu.

 

İzmir’in Menemen ilçesinde ikametgah eden Ağrı Tutak’lı Hemşehrimiz Erhan Öztürk Türkiye’nin genç nesline hitap eden Türkiye Gençlik Vakfı olan TUGVA ilçe temsilciliğine atandı. İlçede sevilen genç başkan hayırlı olsun ziyaretleri kabulünden sonra, güçlü bir ekip kurarak ilçeye ve genç nesille hizmet etme doğrultusunda faaliyetlerine başladı.

 

İzmir’in menemen ilçesine bağlı doğa köyde yaşayan SMA hastası olan 17 yaşındaki İbrahim Yaman’ın hayali olan akülü sandalyeye kavuşmasına sebep oldu. Doğa Köy Muhtarı Nevim Sevinç ile TUGVA ilçe yönetimi ve yüksek istişare üyeleri ile beraber Doğa Köy’de İbrahim’e 17. yaş günü için hazırladıkları Fenerbahçeli pastası ile bir sürprizi daha gerçekleştirdiler. Başkan Öztürk yaptığı açıklamada, “Tek gayeleri geleceğimiz olan gençlerimize rehber olabilmektir, sma hastası ibrahim kardeşimizde bunlardan biri ümit ediyoruz ki tedavisi sonrası İbrahim'de bizler gibi TUGVA vakfının birer gönüllü neferi olacaktır. Bizleri yalnız bırakmayan hayırsever iş insanlarımızın katkıları için teşekkürlerimizi iletiyor, yer yüzünde iyiliğin hep galip geleceği bir yaşam dileğiyle” deyip sözlerini bitirdi.

 

Doğa Köy Muhtarı Nevim Sevinç ise “Öztürk ile yönetimine hem İbrahim'in ailesi hem Doğa Köy adına teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login