2 sene önce
2 sene önce

Süleyman Seba Anısına Özel Programı D-Smart’ta Ekrana Geldi

EFSANE BAŞKAN SÜLEYMAN SEBA, ÖLÜMÜNÜN 8.YILINDA FAİK GÜRSES VE BEŞİKTAŞ ESKİ YÖNETİCİSİ METİN KEÇELİ’NİN KATILDIĞI “SÜLEYMAN SEBA’NIN ANISINA” PROGRAMINDA D-SMART EKRANLARINDA ANILDI

 

“SÜLEYMAN SEBA, KULÜP BAŞKANLIĞINDAN DA ÖTE BİR İNSANLIK ABİDESİ VE BİR AĞABEYDİ”

 

Eski Beşiktaş Yöneticisi Metin Keçeli; Süleyman Seba ile alakalı özlem dolu cümleler kurarken konuşmasından öne çıkan satır başları şunlardı. ‘8 Yıl geçmesine rağmen her 8 günde bir Süleyman Seba’yı anıyoruz, onsuz bir günümüz bile geçmiyor. Süleyman Seba’yı çok kızdırırdım ama hiçbir zaman aramızda küslük olmazdı. Süleyman Ağabey ile yemek yemeye giderdik. İmza vermekten yemek yiyemezdi. Çok büyük bir sevgi çemberi vardı.”

 

Spor Yazarı Faik Gürses, 3 Büyükler arasındaki dostluğun kurulmasında Süleyman Seba’nın rolünden bahsedip, “16 Yılda 21 kupayla tarihe geçmiş büyük bir başkandı Süleyman Seba. 1984 Yılında ilk kez seçildikten sonra, yıllar içinde bir Kulüpler Birliği Başkanı gibi görev yaptı Seba. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki dostluğu pekiştiren yegane insandı Süleyman Seba’ ifadelerini kullandı.

 

Türk Spor camiasının önde gelen isimleri ve Süleyman Seba’nın eski dostları programa telefonla bağlanarak ‘Efsane Başkan’ı anlattı.

 

Milliyet Gazetesi Spor Yazarı Şansal Büyüka; “ Gazeteci Şansal Büyüka ile Başkan Süleyman Seba arasında kırgınlıklar oldu ancak bir ağabey-kardeş veya hemşehrilik konularında aramızda hiçbir zaman sorun olmadı derken, Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk Süleyman Seba’nın her zaman kontrollü olduğunu ve hiçbir zaman çizgisinden şaşmadığını vurguladı.

 

Programa ayrıca, Beşiktaş Eski Yöneticisi İsmail Ünal, Beşiktaş Eski Futbolcusu Ulvi Güveneroğlu, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Eski Güreşçi Ahmet Ayık, Spor Eski Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi Hürol Bilal, Beşiktaş Kongre Üyesi Mustafa Kaya, Beşiktaş Eski Yöneticisi Doğan Besler, Beşiktaş Eski Yöneticisi Mekki Başak ve Posta Gazetesi Spor Koordinatörü Coşkun Türk bağlanarak Süleyman Seba’da övgüyle bahsederek, efsane başkanı andı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login