2 sene önce
2 sene önce

Fibabanka ve Mobiltel iş birliğinde ‘0’ faizli cep telefonu kredisi

Müşterilerinin ihtiyaç duydukları her an ve her yerde yanında olan Fibabanka, Türkiye'nin deneyimli ve köklü mobil telefon distribütörlerinden Mobiltel ile iş birliğine imza attı. Fibabanka, Mobiltel bayilerinden yapılacak cep telefonu alışverişlerinde, 3 ile 12 ay vadeleri arasında yüzde 0 faizli kredi imkânı sunuyor.

Müşterilerinin ihtiyaçlarına çözümler geliştirerek hayatlarını kolaylaştıran ve sektöre yön veren Fibabanka, Türkiye’nin önde gelen markalarıyla iş birliği anlaşmaları yapmaya devam ediyor. Bu doğrultuda Fibabanka, anlaşmalı mağazalar portföyüne Mobiltel bayilerini de ekledi. Fibabanka, Mobiltel bayilerinden yapılacak 5 bin TL’ye kadar olan cep telefonu alışverişlerinde 12 ay, 5 bin TL üzeri olanlar için ise 3 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi sağlıyor.

 

Fibabanka Ekosistem ve Platform Bankacılığı’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk: “Fibabanka olarak, dijital bankacılığın gelişmesine katma değer sağlayacak öncü uygulamalar geliştiriyor, alternatif ödeme yöntemleri sunuyoruz. Ekosistem ve Platform Bankacılığı’dan başlayıp Servis Modeli Bankacılığı ile daha da güçlenen yaklaşımımız kapsamında amacımız; müşterilerimize günlük alışverişlerini yaptıkları kanallar üzerinden, başta finansman olmak üzere ihtiyaç duydukları bankacılık hizmetlerini erişilebilir ve kolay bir şekilde sunmak. Bu doğrultuda, Türkiye’nin önde gelen markalarıyla ve platformlarıyla yaptığımız iş birlikleri ile oluşturduğumuz ekosistemimizde, Fibabanka müşterisi olsun olmasın herkes, kredi kartı limiti ve taksidi ile sınırlı kalmadan, Fibabanka'nın uçtan uca dijital süreci ile yüksek tutarlar ve uzun vadelerde ödeme esnekliğine anında sahip olabiliyor. Şimdi de Türkiye’nin akıllı telefonlar ve tüketici elektroniği alanında yüzlerce satış noktasına sahip Mobiltel gibi önemli bir kurumun satış noktalarıyla ekosistemimize katılmasından ve müşterilerimize cep telefonu alımlarında bu imkânı sağlamaktan çok büyük bir mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

Mobiltel Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanvekili Yücel Kubanç: “Mobiltel olarak akıllı telefonlar ve tüketici elektroniği ürünleri alanında dünyanın ve ülkemizin önemli markalarını Türkiye pazarına sunuyoruz. Bir taraftan en yaygın ürün dağıtımını sağlamayı hedeflerken, diğer yandan bu ürünlere erişimi kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Fibabanka ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğinin de bu anlamda önemli bir değer katacağına inanıyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login